Selamat Datang ke ruangan informasi cahayamylife.com! Semoga bermanfaat untuk semua~

08 Julai 2009

Home » » Tak Habis2 Jelez!!

Tak Habis2 Jelez!!

Cemburu vs Wanita
esh..memang takleh dipisahkan kan..??
Tapi de gak lelaki yang cemburu lebih dahsyat dari wanita.. Cam dalam cite Aqso dan Madina..Si suami Madina tu kan cemburu nye dahsyat..Tapi tak semua..Kadang-kadang ade gak yang takde perasaan..Plek2..De ke pasangan suami isteri ni gi majlis keraian sesama.tapi kat sana, si isteri nak menari ngan jantan lain..de ke patot si suami tu wat tak tau je..leh lak die bia je si isteri tu wat camtu..ish3..Memang pelik la..
Balik semula kepada wanita..Orang kata wanita ni suka cemburu buta.Betol ke? Tapi tak semua ok..Ada gak yang kata cemburu tu tandenye sayang..Lagi r..Betol ke??
Pakar Psikologi menyatakan ketidakseimbangan kuasa tarikan mempunyai kesan ke atas emosi, khusunya emosi cemburu. Wanita cemburu selalu berhasrat mahu mengetahui tingkah laku, fikiran dan emosi pasangannya. Apapun, naluri ini sukar dibendung dan ia akan hadir bila2 masa sahaja terutamanya apabila wanita berasa dirinya tergugat dengan kehadiran orang ketiga.
Dah Cemburu..........
  • Mula la tepon pasangannya, kalo tak angkat, habisla..boleh terbalik rumah tu dengar die bebel.
  • Kadang2 suke tuduh yang bukan2.Baru ternampak pasangannya kua makan dengan pempuan lain, terus diserbunye.. Pe la..Dibuatnye itu kakak die ke, adik die ke, terus ngadu kat parents die, lagi la..melepas terus..Padan muke..
  • Bila rase2 de yang tak kena ngan pasangan die ni, mule la nk selidik..kalah detective conan.
  • Wanita jarang suke pasangan die gi majlis2 ni sesorang..takut tersangkut agaknye..Tapi lagi bagus pergi berdua..macam Rasulullah dulu, selagi tak dijemput Aisyah sekali,takdenye Baginda nak gi..Orait r tu..Romantik pe..Jangan la rase macam dikongkong. dah memang die pasangan kita.Eh, ni tok yang dah nikah tau.Yang lum.....erm.......lu pikir la sendiri..
  • Mesti muke masam mencuka..Muncung je..Leh sangkut baju tu..Sape suh, si laki ni kata blk kul 7..kul 10 tak sampai lg..ne la org tu tak pikir bukan2 mestila die takut laki die keje lebih masa kat tempat lain..ne tau jadi cm cite Rozana..
  • Besenye bila da jelez, kaum wanita ni tak bape nk dengar explanation dr kaum lelaki.. so, kat sini la laki kene main peranan..Edisi pujuk memujuk..nape pujuk memujuk..?sebab kadang2 de laki tu pujuk pasangan die, tapi tak makan saman, die lak yang merajuk..terpksa la si pempuan tu lak yang pujuk..haha

0 kata penuh gaya:

Catat Komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP