Selamat Datang ke ruangan informasi cahayamylife.com! Semoga bermanfaat untuk semua~

10 Januari 2010

Home » , » Arabic Essay Writing Workshop

Arabic Essay Writing Workshop


Semalam telah berlangsungnya satu program di bawah QLD (Quranic Language Department) dan dibantu oleh LEP (Language Enhancement Programme). Hanya 10orang commitee sahaja yang terlibat dalam mengendalikan program ini. Alhamdulillah segalanya berjalan dengan lancar.Click Me~ Malam sebelum majlis itu, kami menghadapi masalah pengambilan peserta. Camne ntah aku boleh tersilap pandang. Adeh, nasib baik leh settle terus malam tu. Thanks Madi, Zu, Kak Aina, n Kak Fadh. Without u all, I tak tau la sempat ke tak settle kan bende tu..huhu. Tula hikmah nye bile bekerjasama. Sesi pendaftaran bermula pada jam 8.30pagi.



Kemudian, acara diteruskan dengan perasmian dan sesi workshop dikendalikan oleh penceramah, Ustaz Rozuki. Pelbagai tips2 telah disumbangkan kepada para peserta.









sebelum program bermula








aktiviti berkumpulan

Majlis berakhir 1.30 petang. Dan kami yang commitee2 ni lewat sket kot..Besela tu..
Next week de lagi program macam ni tapi title lain plak.. Tunggu je la kalo aku rajin upload.huhu..C ya!! والسلام

0 kata penuh gaya:

Catat Komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP