Selamat Datang ke ruangan informasi cahayamylife.com! Semoga bermanfaat untuk semua~

19 September 2010

Home » , » Posting terakhir

Posting terakhir

Salam muhibbah buat semua silent readers, followers, and visitors sekalian. Especially, sahabat2 blogger yang disayangi dan dikasihi. [ehem2.hee~] Semua sama je la.yang penting kawan tu lebih sikit. Memandangkan ni posting terakhir, so, hari ni mintak korang doakan aku boleh jawab exam starting esok until 28hb nanti.hee~ Actually, sem ni la yang aku rasa tough betul.sebab shock kot.Sem-sem sebelum ni relax je. Ni lah baru terasa hancur, berkecai, kaw2 punya nahas la. Ni pun tak tau apa yang dah study sebenarnya.hee~ Pape pun aku tau korang sentiasa di sisi macam mak bapak aku.hahaha [yeke?hmm].By the way, buat yang nak daftar ke kolej esok [Achik]. All the best key. Buat yang start final esok dan lusa khususnya student CFSIIUM. Bittaufiq eh. Buat kolej2 lain yang nak Mid Term. pun sama gak.Jawab biar yang terbaik.Nak baling dadu pun biar ada skill. Baru puas hati.(^-^). Buat yang nak konvo tu, time bergambor tu jangan lupa senyum.Biarpun ngah gaduh ngan aku.eh2, bukan.orang lain.haha.Pasai gambor tu nak kene wat kenangan.ye dak?Apo lagi aku nak pesan? Hah, yang nak bertunang, selamat bertunang! Yang nak kahwin seperti senior aku bulan 10 ni. Selamat Pengantin Baru! Aku dah wish ni, jangan tuntut hadiah yer.hahaha. Hah, jemput2 la ke The Big Bridal Sale 2010.hee~ [Naim, jangan ngengade nak pi no.Hang tu budak2 lagi.lalala]. Kalau korang nak pi, ajak yer.Ajak je la.Tak nak follow.lalala~
Semua ucapan2 di atas memang ada kene mengena dengan insan-insan yang aku kenal yer. So, siapa yang terasa, memang dia la tu.hahaha [ terjumpa kat blog pun yer gak ]

p/s: Jangan salah sangka.Ni posting terakhir sebelum aku balik ke Nilai.
Siapa yang tertipu.Terima kasih. Yeehaa!

Cahayamylife
Klang

Catat Komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP