Selamat Datang ke ruangan informasi cahayamylife.com! Semoga bermanfaat untuk semua~

27 Disember 2011

Home » , » Pekerja Separuh Masa Diperlukan!!

Pekerja Separuh Masa Diperlukan!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca blog yang tak berapa nak indah dah ni memandangkan entri yang semakin membosankan (bagi sesetengahnya) dan semakin menarik (bagi sesetengahnya).
Baiklah, kita terus kepada tunjang utama penceritaan hari ini.
Ini bukan cerita atau pujangga.
Ini makluman dengan erti kata lain, iklan.
Buat sesiapa yang sedang mencari kerja separuh masa bahagian marketing dan dekorasi pelamin, amat-amatlah dialukan.
Sebuah butik perkahwinan di Damansara sedang mencari anda yang berminat untuk mengisi kekosongan ini.
Kelebihan buat pelajar-pelajar yang sedang mencari kerja separuh masa dan buat mereka yang amat meminati dunia pengurusan perkahwinan ini.
Hurm..kalau dah bahagian marketing, mestilah kena cari pelanggan.
Tak kisahlah promosi dengan gaya apa sekalipun.
So, komisyen akan diberikan setiap pelanggan yang anda bawa.
Sebenarnya, butik ini dah lama mencari sesiapa yang pandai dalam mendekorasi pelamin. Mempunyai idea sendiri dan mahu mencurahkan seluruh idea itu sendiri. Juga amat dialukan.
Kesimpulannya, sesiapa yang berminat, sila hubungi saya segera melalui button pertanyaan di atas.
Jangan lupa sertakan butir-butir diri anda seperti nama, no telefon dan tempat tinggal.
Terima kasih.

5 kata penuh gaya:

Haw 28 Disember 2011 10:52 PG  

klu tolong promote kat blog dapat komisyen tak?

Norhayati Rostam 30 Disember 2011 2:06 PG  

@Haw
Komisyen akan dapat bila dapat customer.
Standard la kan.

eyna,  7 Mac 2012 1:23 PTG  

mau bha... tapi cm jauh...

Zaileha Malek 27 April 2012 5:32 PTG  

saya nak.

nama: zaileha
telephone : 0192819165
email: zai.malek@gmail.com

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP