Selamat Datang ke ruangan informasi cahayamylife.com! Semoga bermanfaat untuk semua~

16 Oktober 2011

Home » , » Pameran Pengantin Oktober 2011-Januari 2012

Pameran Pengantin Oktober 2011-Januari 2012

Assalamualaikum warahmatullah.
berapa kali bagi salam dah ni.
kat atas dah ada dah.
huhu.
Ish, korang tengok tajuk kat atas pun dah boring agaknya.
Blog tazkirah ni dah jadi blog informasi bakal pengantin dah dibuatnya.
Nak buat macam mana.
Tuan blog kerja dengan krew-krew wedding planner.
haha.
Apa-apa pun post kali ni saya nak menjawab pertanyaan dari saudari yang telah email kepada saya mengenai jadual pameran sehingga Disember 2011.
Tapi saya state hanya yang tertentu sahaja dulu ye.
Pameran Pengantin Oktober ini:

Pameran Pengantin Malaysia 2011
28-30 Oktober 2011
SACC CONVEC
10am-9pm
*Hari yang sama dengan konvo UiTM Shah Alam pulak.

Festival yang bakal berlangsung pada November adalah:


Malaysia Wedding Festival 2011
Mid Valley Megamall
11-13 Nov 2011
11am - 10pm
Mid Valley Exhibition Centre

Hujung dan awal tahun:
Festival Pengantin Malaysia
30, 31 Dis 2011 & 1 Jan 2012
Stadium Melawati Shah Alam

Next pameran yang saya dapat adalah pada Januari 2012. 

Lama lagi ni. Boleh save the date tapi harapnya confirmkan semula sebelum beberapa minggu pameran ini berlangsung.

Makluman buat anonymous yang bertanya di entri Pameran Coklat, sila email kepada saya untuk dapatkan details pengeluar kotak coklat dan bag.
Terima kasih.

5 kata penuh gaya:

Tanpa Nama,  9 Januari 2012 1:42 PTG  

oops, saya terlepas nak pergi pameran pengantin semalam. boleh tahu bila lagi ada dalam masa terdekat?

Tanpa Nama,  9 Januari 2012 6:33 PTG  

oh no...!!terlepas the one in setiawangsa.ada info lagi dlm masa terdekat??

Norhayati Rostam 13 Januari 2012 9:41 PTG  

@Tanpa Nama
Sudah saya update.
Check it out!
:)

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

Tanpa Nama,  25 Februari 2012 11:54 PTG  

nak tanya bila ade pameran pengantin 2012 di area pulau pinang ye?

Norhayati Rostam 27 Februari 2012 5:02 PTG  

@Tanpa Nama
Sebenarnya amat jarang sekali pihak event management yang berada di luar Lembah Klang menghubungi saya.
Cuma yang pertama sekitar Johor tahun 2009 dan di Kuala Terengganu pada tahun 2011.
Walaubagaimanapun, saya akan cuba membuat penambahbaikkan.
Jika ada makluman, pasti saya akan uwar-uwarkan kepada anda semua.
InsyaAllah.

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP