Selamat Datang ke ruangan informasi cahayamylife.com! Semoga bermanfaat untuk semua~

10 Ogos 2010

Home » » Dah Lama Menghilang

Dah Lama Menghilang

Assalamualaikum wbt.

Hopefully kawan2 semuanya sihat2 belaka.
Lebih2 lagi esok kita akan berpuasa.InsyaAllah. So, sama-sama kita jaga kesihatan kita ya.hee~
Di sini saya ingin memohon beribu kemaafan buat teman-teman blogger sekalian.Bukan tak nak aktif, tapi terpaksa slow sikit movement kali ni.Rasa cam sedih sangat dah lama tak update blog.
Dan lebih menyedihkan lagi, dah lama tak jenguk blog kawan2.
Blog fy dan mijie baru je saya mendarat tadi. Yang lain2 tu, saya akan mendarat sejurus selepas posting ni di publish.ok? But, tak semua tau sebab saya ada kelas lepas ni. Balik kelas nanti sambung la.hee~
Maaf sangat2. Rasa lebih bersalah lagi sebab tengok2 kat shoutbox, masing2 dah tukar link itu, link ini.
Sorry sebab lambat update.
Bukan sengaja untuk tidak aktif.Cuma selepas exam tu, banyak sangat yang jadi, and terpaksa di handle dahulu.
Again, maaf buat semua dan selamat berpuasa da berjuang di dalam bulan yang mulia ni berebut memperoleh cinta Allah.
Sekian sahaja dari heli cahayamylife. :)

3 kata penuh gaya:

can ili be akmal? 10 Ogos 2010 10:45 PG  

mmg lama jugak hayati tak blog sini.saya tua dari hayati kan.saya bahasakan diri sbg kak ili la..saya nak invite hayati join social website yang dibuat oleh anak melayu kita.

http://www.frenzyfm.my/

Kat sana kak tubuh kan dua group.. I..L..I I LOVE ISLAM dan jom mahir bahasa Inggeris.best jugak kalo hayati join frenzy ni.kot ley bagi bahan baik utk group kak

AnWaRnAiM 10 Ogos 2010 6:18 PTG  

tape2..
slamat brpuasa akk ^__^ he2

Norhayati Rostam 10 Ogos 2010 10:45 PTG  

@can ili be akmal
huhu.nanti yati cari waktu weekend yer.
InsyaAllah yati join.
btw, thanks.

@Aqnaim
Huhu.Terima kasih :)
Selamat berpuasa jugak yer.

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP