Selamat Datang ke ruangan informasi cahayamylife.com! Semoga bermanfaat untuk semua~

12 Julai 2010

Home » , » Award dari Dinie

Award dari Dinie


Suka2 cheq je letak nama Dinie tu en.hee~ Sorry tuan badan.huhu.Ustaz ni rajin gak datang melawat blog.Bukan setakat melawat je, mengomen sekali.Tapi takde lak nama dia kat shoutbox.Dia tak pasan kot shoutbox yang saya sorokkan kat tepi kanan tu.and sekarang dah ada dua tempat pun.huu~So, jump to the sebab utama posting ini.wahaha.hancur english.Konpem kene ngan Sir esok ni.Ok2.award nye saya dah dapat sebelum ni tapi tak tag sesape pun sebab soalan pun takde.Just disampaikan award je.Huu~ untung giler time tu.wahaha.Apa-apa pun terima kasih yer Encik Dinie atas pemberian ni. [Apsal formal plak nih? adeh~]
Ayat last dia
Dan yang dah dapat tu, jangan malas-malas buat. Bukan selalu. Kan?
Memang bukan selalu, macam tak pernah nampak je.huhu~
Bila ada award, adalah soalannya yer.huhu~

1.Award ini harus diberi kepada 15 blogger yang sering dilawati dan dirasakan menarik.

Hmm..depa suma dah dapat lorh.So, soalan ni terkecuali yer.hee~
Tapi kalau ada yang nak, habaq mai no..nanti cheq bagi naa.

2.Semua nama2 ni perlulah dimaklumkan bahawa mereka telah tersenarai dalam senarai 15 ni.

Saya tunggu sape2 yang nak je.wawawa. [Kalau ada yang nak].

3.Syarat terakhir, senaraikan 7 perkara tentang tuan empunya blog.

Memule pelik gak dengan soalan ni.Biasa yang ditanya pasal pemberi.Ni terbalik plak.
takpe2.jawab je.
1. Konpem saya tergolong dalam golongan wanita.Takde yang mengelirukan pun.
2. Sedang pening kepala memikirkan exam dah dekat tapi assignment tak siap lagi.hee~ [kantoi!]
3. Sudah belajar dan dah tak bekerja lagi sekarang. [Sampingan tu ada la =)]
4. Suka bercakap daripada menulis. [Dulu menulis la fevret saya tapi..]
5.Suka bersukan [dulu..sekarang susah.hee~]
6.Suka coklat tapi tak makan.
7.Suka teh tapi tak minum.
6 & 7 ni saya dah pernah jawab dalam tag dari sahabat saya, ninie.

Akhirnya siap juga award dan tag ini yer.hee~
Syukran again.

5 kata penuh gaya:

Ahmad Nordinie 12 Julai 2010 11:54 PTG  

hihi..
laju awk buat ye..
xpe kan sy komen banyak2 kat blog awk?
:p

Norhayati Rostam 13 Julai 2010 12:04 PG  

uih
takpe..
dialu-alukan lagi tu.
bukan menghina pun en, membina lagi ada la

Ahmad Nordinie 13 Julai 2010 12:06 PG  

hehe..
encik pun encik la..
mcm klaka lak rasenye
:p

Norhayati Rostam 13 Julai 2010 12:19 PG  

haha..
tu la yang dikatakan sekali sekala..
takpe kan.
hee~

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP