Selamat Datang ke ruangan informasi cahayamylife.com! Semoga bermanfaat untuk semua~

28 Jun 2011

Home » , » Next Pameran Pengantin-JULY 2011!!

Next Pameran Pengantin-JULY 2011!!


Orite, dah dua bulan dah benda ni diannounce. Tapi saya baru ada kesempatan untuk update mengenai pameran yang bakal berlangsung dua minggu lagi. Dan sayangnya terlambat untuk inform kepada anda yang bakal berkahwin bagi menyertai online contest anjuran Urban Vibe ini. Dah tutup pun pada 25 Jun 2011 baru-baru ini. Lewat tiga hari la saya ni.
Macam biasa, ada pelbagai aktiviti menarik yang disediakan.
Dalam flyers tu pun anda dah nampak kot apa yang ada.
Yang paling best, di PICC.
So, memang takde idea la nak bagitau anda semua bagaimana caranya untuk ke sana selain kenderaan sendiri sebab selalunya pun saya pergi naik kereta.

Exhibition will be held on
8-10 July 2011
10am-9 pm
Perdana Hall, PICC, Putrajaya.
Free Admission

Walaubagaimanapun, mengenai pertandingan online itu, anda semua dijemput untuk membuat undian, memilih gambar-gambar penyertaan yang berkenan di hati.
Bagaimana?
Pilih ikon “Photo” di fan page Pameran Pengantin Malaysia- by Urban Vibe Event , dan pilih album “Dream Wedding-Candid Contest” anda terus boleh mengundi gambar pilihan anda.
Sila “like” gambar pilihan anda didalam album tersebut.

Gambar saya tiada. Harap maklum sebab saya belum nak kahwin lagi dalam masa terdekat ni. So, tak payah susah-susah nak undi untuk saya ya. :)
Terima kasih daun keladi.

0 kata penuh gaya:

Catat Komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP