Selamat Datang ke ruangan informasi cahayamylife.com! Semoga bermanfaat untuk semua~

09 Jun 2011

Home » , » Alhamdulillah Telah Selamat Diijabkabulkan

Alhamdulillah Telah Selamat Diijabkabulkan

Ketika resepsi di pihak kami
Fuh..lama telah menghilang. Dua minggu kot takde entri baru. Kesibukan melanda. Menguruskan pelbagai urusan. Chewah! Alhamdulillah tanggal 2 Jun 2011-Khamis malam Jumaat dengan sekali lafaz tapi ditambah sekali lagi telah selamat diijabkabulkan di Masjid Felda Kemahang, Tanah Merah. Hah, dah nampak gambar di atas tu? Tu gambar time resepsi tau. Time nikah takdok. Kat kamera budak2 tu ada la. Cameraman pun hire time resepsi je. Time nikah takde.Apa perasaan setelah diijabkabul? Jawab si permaisuri, 'eh, aku dah jadi bini orang ke?'. Tu lah dia. Jumaat 3Jun2011, rombongan pihak lelaki seharusnya tiba jam 3petang tapi teranjak terus sampai ke 4petang disebabkan pengantin lelaki nak tunggu member2 yang tersesat. Almaklumlah, felda ni besar. MUA pun dah beransur ke majlis lain. Yang tinggal OP sebagai peneman. Sembang-sembang la dengan si OP ni pasal hasil kerja dan pengalaman beliau dalam bidang fotografi ini. Si OP pun tunggu pengantin lelaki pasal si pengantin tak pakai set tanjak lagi.Ish3.Aku suka tengok rewang kat kampung ni. Baik gila. Memang betul2 membantu la. Esoknya pun ada lagi orang datang tanya, ada lagi ke perkakas yang tak basuh. Fuh, tabik spring la!
Malas nak cerita panjang, yang penting aku lega dorang dah nikah.
Selamat Pengantin Baru buat Kak Ani & Abang Shakif.

p/s:That's not me. She's my sister. Harap maklum.

4 kata penuh gaya:

Cik Shiqa 9 Jun 2011 1:03 PTG  

selamat pengantin baru ... hugs*

Norhayati Rostam 9 Jun 2011 1:09 PTG  

@Cik Shiqa
Alamak cik Shiqa, baru teringat yang Yati pun tak salam and peluk pengantin.
haha.
Apa punya adik daa.

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP