Selamat Datang ke ruangan informasi cahayamylife.com! Semoga bermanfaat untuk semua~

29 Oktober 2009

Home » » Kelas Bermula!!

Kelas Bermula!!

Tanggal 27 Oktober 2009, kami student CFS IIUM dah start klas. Tapi time tu ramai dak2 tak masuk klas coz depa nk settle kan registration and lain2. Maybe tak sepat kot dorg nak masuk kelas..Ana pun beratur panjang2, dah masuk lab pun..Tapi malangnya, PC first jammed..
tunggu PC lain, jammed.Yang ketiga pun jammed..Ana asyik tengok jam je..Alamak, ustaz dah masuk kelas..Camne nih?? Ana pun terus ajak Syafiqah naik klas..Waduh..rase cm rugi je beratur pepanjang.huhu.takpe2..sume merasa kan.hihi.
Last2 petang tu ana mintak tolg membe wat kn memandangkan die tak masuk kelas.hihi.
Then, blk amik time table FIM plak coz tinggal tu je yg tak amik lg..
Waduh..crowded lagi..Memang tahun yang best agaknye.. Nak habis pun lambat lagi rasenye.
Tp every class yang ana masuk, mesti lecturer sebut pasal MID TERM EXAM..waahh..cam dah dekat jek.Tapi takde lah dekat sgt..cuma everything kene bersedia dr awal coz level sem ni lagi mencabar. Yang ana tertarik bile Mr. K sebut pasal sem break..huhu..bese la.. But Im still wondering pasal Mid Sem Break nanti..start from 14 Disember but is it we have any class or paper on 12 and 13 of Dis..Coz ana dah plan nk gi Kedah for something ceremony..Either 12 or 13..I dont know..Its depends on matrics schedule.What ever pun, kita tunggu je la..

0 kata penuh gaya:

Catat Komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP