Selamat Datang ke ruangan informasi cahayamylife.com! Semoga bermanfaat untuk semua~

23 Oktober 2009

Home » » Result??

Result??

Waduh..result aku kire org kata patot bersyukur dah la..
Memang aku bersyukur sgt tak kene repeat..
Tapi tak best la kan sebab rendah r pointer nak banding ngan orang lain..
Ye ke?
Aku banding ngan sape eh? hahaha..
Tapi, betol.. ( sape kata salah )
Aku rase cm tak bape layak la tok aku..Sebab aku tau aku mampu wat yg lebih baik dari tu..
haha..ne tak nye, ni pasal mid term ari tu la ni..Tu la, ko ingat belajar kat u ni sama macam kat skolah ke..
Sume berkait tau..ish3..
Ape pun..aku bersyukur sangat tak repeat..n yg penting bukan 3.000 jek..

0 kata penuh gaya:

Catat Komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP