Selamat Datang ke ruangan informasi cahayamylife.com! Semoga bermanfaat untuk semua~

14 Oktober 2009

Home » » Nikmat!!

Nikmat!!

Pe yang nikmat??
Ntah..aku rase cm tak best je..
For the first time, aku rase boring sesangat cuti..
Almaklum la..Selalunye cuti jap je..Kali ni 3 minggu je..Pas SPM dulu pun berapa minggu jek..
Lagi satu puncenye, orang lain kelas, uia cuti..
waduh..tu yg BEST tu..Lain dari yang lain beb..

Tapi ni la masenye nak khusyuk sume bende..Amal ibadat senang nk wat..nak menghafal pun senang kan..
Time ni gak la nk manje2 ngan mak n supplement lain..huhu..
Whatever pun, all the best tok yang amik exam..yang br nk final, jawab lek lok..
Tok membe2 yang amik STAM, insyaAllah korang leh jawab..alamaklum la, korang sblm nak amik bende ni mesti hati da bersih cam amik SMA kan..
Korang gempak kan lagi macam yang kite penah wat tok SMA dulu..
Konpem orang tak pandang serong ngan batch kite kan..
Even most nye kat KKB..aku tak lupe ngn nida yang tinggal alone kat Hishamudin.
Bukan tempat aku di situ..Dan kami ditempatkan di tempat lain..
Ni la namanye kehidupan.. Datang dan pergi..
Wat aku sedih lak bile teringat korang sume..
Pape pun korang tetap di hati..


5 BIJAK 2008
syu, yati, mus, sikin, mia, zal, yan, zati, y, hawe, ijat, yazid, acad, yasir, karuk, eg, zaki, fedot, khai, saha, hannan


haja, zura, az, nida, bell, dayah, nani, eja, mira, achik, lia, atin, yana,zira, odan, azman, arop, arif, rahimi, duan, irham, jaa, faisal.

Actually, aku tak tau korang cukup ke tak..haha..aku lupe la..
Aku wat pun berdasarkan gambar yang aku de nih..


0 kata penuh gaya:

Catat Komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP