Selamat Datang ke ruangan informasi cahayamylife.com! Semoga bermanfaat untuk semua~

24 September 2010

Home » , » 27 Fakta mengenai Lelaki

27 Fakta mengenai Lelaki

Hah, ni aku terserempak kat blog kyle time membalas kunjungan.Thanks atas perkongsian ye Kyle.
Bila aku terbaca tadi.Memang tergelak betul la. Aku leh nampak benda2 tu dalam diri seseorang yang aku kenal.[bukan kenal biasa]. And aku paling setuju dengan no 23.haha. 

nota kaki 1:Hmm..aku tengok semua dalam list kat atas nampak berbeza dengan perempuan. 

nota kaki 2: No 7 tu, bagi aku, aku pun akan rasa sakit hati dan benci bila disebut-sebutnye.Jangankan ex ke apa.Pasal lelaki lain pun jangan. Kalau pasal perempuan takpe. [Aik, aku ni belah mana? hahaha].

Sekian sahaja.

4 kata penuh gaya:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP