Selamat Datang ke ruangan informasi cahayamylife.com! Semoga bermanfaat untuk semua~

18 September 2010

Home » , » Tag Raya dari Meaw!

Tag Raya dari Meaw!

Waa..lamanya cheq tak dapat tag. 20hb sampai 28hb cheq exam la.Hari yang boleh dibilang tinggal berapa jam je lagi nak exam, ada orang tag.siapa lagi kalau bukan cik meaw ni ha atau nama sebenar beliau Siti Auni Afifah. wee~
Jom kita jawab tag beliau.
1.Raya tahun ni jatuh pada hari apa?
- Jumaat

2. Berapa umur anda pada raya tahun ini?
erm..19tahun, 4bulan, 29 hari.

3.Koleksi duet raya terbanyak?
Aiyoo..mana pernah banyak.tapi tahun ni still maintain beratus jugak.hee~
Takpe~ dah kahwin kang tak dapat dah.
lalala.

4.Baju raya warna apa dan berapa pasang?
1.Merah-hitam. [ / ]
2.biru [ x ]
3.krim [ / ]
4.coklat [ / ]

5. Kuih raya apa yang korang pakar buat?
Takde! Maaf.tak minat kuih raya.

6. Hidangan wajib semasa raya.
Tak kisah. Janji ada nasi.

7.Kuih dan hidangan raya fevret korang
Erm..tak pasti la.Dulu suke bebenor ketupat palas.tapi tahun ni wat je tapi tak makan pun.hee~

8.Raya tahun ni meriah tak?
Boleh la~

9. Raya paling meriah tahun bile?
Zaman kecik2 ar..Cuti raya sambung ngan cuti sekolah.
Best wooahh!

10. Raya keberapa sambut dengan pasangan?
Erm..takdok lagi. Tahun depan tak tau la.
hee~

11. Pernah dapat kad raya? Paling banyak berapa?
Erm..of coz.Tak terkira beb!
hahaha.

12. Berapa kad raya korang dapat tahun ni?
Erm..sikit je tapi tak ingat berapa.

13.Tag 6 kawan korang!
1. Naim
2. Kak Ili.
3.Krole
4.Mijie
5. Achik
6. Ustaz Dinie

Finally, siap gak tag kali ni. Terima kasih cik meaw.Lain kali kita jumpa lagi yer.. 

6 kata penuh gaya:

Ahmad Nordinie 19 September 2010 6:17 PG  

why me???
no..!!
hihi..
lambat lagi kot buat..
tgh bz sket skang ni

Norhayati 19 September 2010 9:29 PG  

@Ahmad Nordinie
takpe2.mengerti.almaklumlah, tak lama lagi sibuk nak konvo.btw, tahniah!

can ili be akmal? 20 September 2010 9:17 PG  

time raya carik nasik lagi tu..haha,kak cari laksa time raya.huhu.saya laksa hunter.thanks tag kakak,nanti kita laksanakan di aidilfitri juga

Norhayati 20 September 2010 1:41 PTG  

@can ili be akmal?
haha.tak tau la.
maybe sebab dah terbiasa kot.
pasai kat kelantan mana ada orang datang sediakan kuih je.
mesti lebey2.
kasi nasik ke, laksa ke, apa ke.
hahaha.
banyak sangat makan aku nih.
esh..

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP