Selamat Datang ke ruangan informasi cahayamylife.com! Semoga bermanfaat untuk semua~

02 Oktober 2011

Home » , » Update Terpantas!

Update Terpantas!

Siapa nampak?
Siapa nampak?
Nampak apa?
Ala, kat sidebar tu la. aku dah tambah icon untuk current page rank.
Actually aku punye laptop ni pakai je plug in Seo checker.
Tapi saje letak kat sidebar tu untuk visitor yang takde.
Masa check tadi hakikatnya aku terkejut gila sebab page rank aku dah dua kembali.
Seperti sebelum aku pakai domain sendiri.
Aku tak tau la memang dia akan follow ke camne.
Tapi pas dah guna .com ni aku punye page rank 0 tau.
tiada nombor satu di hadapan.
Sekarang dah 2/10. Tu yang sedikit kekacauan minda tu.
Kalau betul PR ni tak follow dengan address blog dulu, memang aku tabik spring dengan korang.
Sebab blog ni naik disebabkan korang datang.
Kalau aku datang hari-hari pun takdenye jadi lagu ni.
Ye dak?
Terima kasih kepada silent readers aku.
Sekarang korang selesa jadi silent lagi kan?
Aku tak kisah asal korang dapat baca apa yang aku tulis.
Eh, eh!
Kata silent readers, camne leh tahu ni?
jeng! jeng! jeng!
Terkantoi la maka nya sudah.
Tambah-tambah pulak time raya hari tu aku berkunjung ke rumah sahabat yang jauh di mata dekat di hati ni.
Almaklumlah, duduk jauh nun di Alexandria sana.
Dah jumpa ni bukak kedai kopi la kan.
Opps!
jangan fikir bukan-bukan.
So, member aku yang sengaja dan tidak ni mengeluarkan statement, 'ko ada blog kan?'
'eh, ko belum kahwin kan?'
fuh!
soalan cepu emas ni.
Akhirnya kantoi beliau follow semua blog aku.
Apakah?
Malu seyh.
By the way, syukran semua!

0 kata penuh gaya:

Catat Komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP