Selamat Datang ke ruangan informasi cahayamylife.com! Semoga bermanfaat untuk semua~

23 Mei 2010

Home » » Contest Siapa Nak TOPUP!!

Contest Siapa Nak TOPUP!!



Assalamualaikum wbt.Fuh, entri kali ni lain dari yang lain.Sobab den tak ponah laie promote contest nih.Tapi kali ni, maybe ramai yang terasa teringin nak mencuba, dipersilakan.Yang paling best, sesuai untuk orang yang ada BANYAK KOLEKSI GAMBAR MENARIK.Tapi owner contest ni dah pesan, nak gambar yang ori.Den bukannya tak nak join, tapi biar den pikir2 dulu yo.hahaha.

Hadiahnyo? Den ambil sikit petikan dari owner yer:

"Bulan ni saya nak buat contest "Siapa nak top up!" Hadiahnya ialah top up.Saya akan tanya pemenangnya nak saya top up kredit maxisnya,digi nya atau celcom nya?Pemenang pertama akan ditop up kreditnya yang bernilai RM20, pemenang kedua akan ditop up kreditnya bernilai RM10 dan pemenang ketiga akan ditop up kreditnya RM5."

So, jangan salah sangka.Nak topup Touch n Go, kena lah pergi mana2 stesyen minyak berdekatan dan guna duet sendiri ye.huhu.

Tarikh tutup plak : 13 Jun 2010.
Lamo laie tu.Banyak masa lagi nak capture2, nak snap2 gambar ni.

Rasanya setakat ini dulu lah yer.Hah, kepada sahabat-sahabat yang berminat, klik je pada image di atas atau pun di sidebar yer.Sekian, harap maklum.

2 kata penuh gaya:

can ili be akmal? 26 Mei 2010 9:18 PG  

thanks promote contest saya kat sini.sticker entri tu saya lukis sendiri.kad raya.hehe

Norhayati Rostam 26 Mei 2010 9:55 PG  

la..yeke..bolehla send kad raya tahun ni ke klang.wahaha

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP