Selamat Datang ke ruangan informasi cahayamylife.com! Semoga bermanfaat untuk semua~

25 Mei 2010

Home » » TaGGed!!!

TaGGed!!!



Assalamualaikum wbt..
Kaifa halukum jamia'n?? Moga-moga sihat hendaknya..Posting bulan ni menarik betul la..
Kali ni di tag pula oleh AMIRAH ABDOLLAH. Padahal den yang tag dia.Ala, benda 'kacang' je ni..(dalam hati, terkezut!!adeh, cuakClick Me)

Berikut adalah soalan-soalannya:

1.Adakah anda happy sekarang??


Cuak beb..haha.soalan simple2 pun, mengharapkan kawan-kawan yang ditag tu jawab aku punya soalan, last2 hang bagi kat aku plak.Happy2!!Click Me~ wahaha.

2. Kenapa anda happy??


Boleh tak den jawab, RAHSIA?? hahaha..Relax2.Bahagia kerana rezeki yang Allah beri melimpah2 sampai risau plak tak reti bersyukur.Adeh Click Me~

3. Apakah benda yang boleh membuat anda happy?
Dapat laksanakan kerja-kerja dengan baik dan tenang Click Me~ . Setiap kerja ada hasil yang baik. Yeah!! Masterskill.. Last, boleh relax kan otak. Tak best gak kalo jejalan shopping2 hati dok pikir kerja (Alamak! Kerja office aku bertimbun lagi)

4.Pernahkah anda menerima tag?


Tak pernah..huhu.Inilah pertama kali den terima.Sebab sebelum ni den kurang meluangkan masa bersama blog.yeke?Click Me~. Ok lah, honest nye kalau nak update baru lah on blog ni.Sekarang ni mulakan azam baru, nak rapatkan lagi ukhuwah dengan blogger2 yang lain.Yeah!! Chaiyok2!! Sama-sama kita membasmi jenayah.wahahaha.

5. Nyatakan warna yang anda suka.
Aiyak! Saya buta warna, eh, silap2.Saya tak berapa kenal warna.malunya!!Click Me~ Tapi yang penting, mana2 yang lembut tu la menjadi pilihan hati walaupun den tak tau tu hijau ke biru.huhu

6.Beritahu 9 orang yang anda mahu tag.


Hmm..terpaksalah kawe tag orang lain pulop.Yang dah dapat tag baru2 ni, jawab lah soalan yang tu dulu yer..Antara 9 orang yang belum pernah dapat tag daripada kawe..
1.Syafiqah c.a.w.a.n
2. Miss Hpa
3.Can ili be akmal
4.Budhak Baek Punyer Blog (*.^)
5.Memang Betul
6.Eryati
7.Light of Kindness
8.Juma
9.Husna zainal
10.AmadKhir
11.Naim
12. Hurun-Ein
13. Fobia
14.Mael
15.Cik Eju
16.Anyss

Yeah!!Bukan 9 je yang kawe pilih, 15..And yang kawe pilih ni, jangan segan2 terima eh..heheClick Me~.

7.Tuliskan sesuatu tentang orang yang anda tag. Nak tulis panjang berjela pun takpe.



Alamak!!15 orang ni??
Panjang giler..Takmo2!! Den ringkas2 je la.
Ada di antara 15 orang tu kawan di uia, satu bilik, kawan dari sekolah, kawan kepada kawan sekolah, kawan kepada kawan blogger..Wahh..bape punya banyak kawan kepada kawan daa..
Orang2 di atas ni semuanye jenis happening..Kenapa? Sebab den pening2 dengan dorg..wahaha..
Gurau2 je. Yang penting dorg bukan seorang insan yang sentiasa serius sepanjang masa.Warghh!!Click Me~ .Tapi yang skema tu.......takpe2 janji jiwa cool.Yeah!!

8.Adakah anda happy dengan apa yang ada??

Of coz!! Manusia tak pernah bersyukur kan? So, nak lagi best! Wakaka.
Ish, terlebih cukup da rasanya.Family yang sporting, kawan yang tak makan kawan, wahaha. Semuanya cukupla, cuma yang tak cukupnya perjalanan hidup yang masih belum sempurna.Teruskan perjuangan!!Click Me~

Wah, saya dah berjaya menyiapkan satu soalan survey.wakaka.Ingat senang den nak jawab? Tiap kali soalan survey datang kat skola and u, konpem2 den tak jawab sepenuhnya, paling2 pun 'psst..tang ni hang jawab apa?' hahaha.Tapi tag2 kat blog ni suma pasal diri, so, no hal la.
Buat kengkawan yang di tag tu, harap2 diampunkan ye andai terganggu masa anda.Salam Muhibbah!!

10 kata penuh gaya:

can ili be akmal? 26 Mei 2010 9:17 PG  

timo kasih den ucapkan.den suko bonar kek blog ekau.ado belajor bahaso arab.

Norhayati Rostam 26 Mei 2010 9:57 PG  

den amik kos bahasa arab daa..itu yang dinamakan practices make perfect.wahaha

juma 26 Mei 2010 10:08 PG  

ekau tagged aku ea.mekasih2..huhu..lau ade mase nati aku jwb k..keep it up in bahasa arab.aku pun amik kos yg ad bljr bhs arab gak.ley tukar2 pndpt..syukran hayati...

amirah abdollah 26 Mei 2010 11:59 PG  

weh,cam nme aku ko salah tulis...sodih den

Norhayati Rostam 26 Mei 2010 6:08 PTG  

Fobia: argh..ekau jangan nak lari2 plak..
Mirah: Alamak, sori mirah.den dah repair dah tu.
naim: bagus2.dah wat nanti habaq no..

AnWaRnAiM 26 Mei 2010 7:08 PTG  

da siap..hu3 http://aqnaim.blogspot.com/2010/05/happy-tag.html

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP