Selamat Datang ke ruangan informasi cahayamylife.com! Semoga bermanfaat untuk semua~

23 Mei 2010

Home » » Giveaway-coretanmaya

Giveaway-coretanmaya


Wah2..giveaway lagi..Kenapa eh ramai yang nak bagi giveaway?
Oh..adakah disebabkan cuti sekolah yang bakal menjelma ataupun..hmm..
Hahaha.tak payah wondering lagi.Dorg tengah baik hati tu.Bukan senang ada masa terluang ni.
Beramai-ramai tengah cuti sem,tu yang ramai join.huhu. (Padahal benda simple jer).
Giveaway yang kedua ini daripada CORETAN MAYA bersempena dengan ulangtahun kelahiran blog coretan maya la.Takkan ulangtahun kelahiran den plak.Den punyo dah lepas dah. Hah, bila ditengok2 apa yang bakal diterima buat pemenang, macam best plak.(Padahalnya tak digunakan pun).Takpe2, kasi saja sama kakang.Ye tak? Dan,dan,dan..cahayamylife join bukan sebab nak hadiah tu ok.tapi nak try mengeratkan hubungan sesama blogger.haha.(Betul ni, tak tipu...) Memandangkan cahayamylife banyak menghabiskan masa di tempat lain.huhu.

Eh2, dah masuk bab lain puler.

Tarikh tutup penyertaan : 30 JUNE 2010.

Bagi sahabat2 yang ingin menyertai, bolehlah klik pada gambar tu eh..

2 kata penuh gaya:

+akufobia+ 26 Mei 2010 11:21 PG  

da malas nak join.walau tahu senang.haha.

Norhayati Rostam 26 Mei 2010 6:45 PTG  

wahaha.
bunyi da banyak kali join tu

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP