Selamat Datang ke ruangan informasi cahayamylife.com! Semoga bermanfaat untuk semua~

12 Julai 2011

Home » , » Pameran Pengantin September 2011!

Pameran Pengantin September 2011!

Dengan limpah kurnia serta inayahNya, dapatlah kita berkumpul di majlis yang penuh barokah ini blog ini.
Tengok tajuk je, mesti korang pikir si cahaya ni dah takde idea nak buat entri.Kan? Kan? Kan?
Actually, bukan takde idea. Tapi atas permintaan sahabat-sahabat yang telah mengirimkan email bertanyakan mengenai upcoming bridal fair. So, gagahkan juga diri untuk meng'update' blog ini. Terima kasih atas pertanyaan.
Maaf sekiranya lambat. Tak sangka juga ada yang go through terus ke fb saya. Normally penyoal akan hantar permintaan melalui email. Apa-apa pun mana-mana sahaja boleh pergi.
Sebenarnya Pameran Pengantin tak semua akan stick pada tarikh yang dirancang.
Tapi September antara yang terdekat. Lepas raya la kan. Tak tahu pula kalau ada yang buat time puasa nanti.
:)
Wedding Expo 2011
9-11 September 2011
Hall 3, Mid Valley Exhibition Centre.
11am-9pm
Free admission

Yang paling best, antara Bridal House yang ada, 
SS2 Bridal House
Bridal Concept
De Casamia Bridal Gallery
Eminent FranceTaipei
Enya Mareine Wedding Gallery
Just Married Gallery
Keep Gallery Wedding Studio
Life Gallery
Love Vision Wedding Studio
Marry Merry
Micasa Bridal House
Picaso Brides Collection
Precious
Red Bliss
Tom Collection
Touch Collection Wedding
Vogue Collection
Damansara Bridal House
Armadale Weddings
My Dream Wedding
Sunway Bridal House
Stareast Wedding
House of Picaso
Loke Yew Bridal House
Faye’s Bridal Studio
Ivory Romance
Red Sense
Tom Wedding City
Touch Wedding Studio
Jalan Ipoh Bridal House
Dior Pink
GTC – Glamour Trendy Creative
Taipei Taipan Wedding Studio
Universal Studio
Cheras Bridal House
City Image
Glam Label Studio
My Wedding House
Wedding Services
Ah Yat Abalone Restaurant
• Avenue K, Jalan Ampang
• Section 13, Petaling Jaya
Armada Hotel Petaling Jaya
Concorde Hotel Kuala Lumpur
Dynasty Dragon Seafood Restaurant
• Berjaya Times Square, Kuala Lumpur
• IOI Mall, Puchong
• Klang Parade, Klang
• SS2 Mall, Petaling Jaya
• Summit USJ, Subang Jaya
KahoMusic Live Band
Memories Wedding Shoes
Speedlens Videography & Photography

Amacam? Best tak? Bride to be yang tak lama dah ni, pretty sure tahu nama-nama bridal house di atas kan.
Tak banyak pun, sikit2 mesti tahu punya. 
Ini memang special untuk yang bakal mendirikan rumah tangga 2012 nanti.
Semuanya atas sokongan anda semasa KL-PJ Wedding Fair Mei lalu.

Festival Pengantin 2011
30 September- 2 7-9 Oktober 2011
Jusco AU2, Setiawangsa, KL.

Untuk Setiawangsa, sesiapa yang mahu menempah booth di sana, boleh hubungi 017-7300064. Ini bawah Dirich Vision Sdn Bhd.

Ni je kot untuk kali ni.
Sekiranya ada pertanyaan, selain pameran, boleh klik button pertanyaan di atas.
Terima kasih kerana sudi membaca.

4 kata penuh gaya:

krole 13 Julai 2011 10:02 PG  

wuahh krole da kawin waktu tu~

Norhayati Rostam 13 Julai 2011 8:00 PTG  

@krole
la..yeke.
krole kawen bulan bape ni?
awat tak habaq awai2.

Norhayati Rostam 14 Julai 2011 1:18 PTG  

@mykhalis
Ish, boleh je.
Survey-survey untuk honeymoon.
Matta Fair lambat lagi kalau nak tunggu.
:D

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP