Selamat Datang ke ruangan informasi cahayamylife.com! Semoga bermanfaat untuk semua~

15 Julai 2011

Home » » Sekarang Diumumkan Pemenang Pertandingan

Sekarang Diumumkan Pemenang Pertandingan

Pelik-pelik je tajuk entri kan. Ok2. Sekarang nak umum nama pemenang. Tapi sebelum tu, saya nak state semula nama-nama peserta serta backlink mereka.



Make sure anda semua emailkan butiran seperti yang saya request semalam ye. Kepada yang masih belum tahu, rujuk entri ini. Wajib bagi ye semua peserta sekalian.
Dengan ini diumumkan, pemenang bagi Pertandingan Nukilan Seorang Teman berdasarkan pemarkahan:

Tempat Pertama: Norazah Abdullah
Tempat Kedua: Krole
Tempat Ketiga:Hana Farhana.

Manakala, berdasarkan undian:

Tempat Pertama: Mis Zalina
Tempat Kedua:Azwa Saini

Karya-karya mereka ini saya akan keluarkan pada setiap hari Rabu. Mengikut giliran. Bermula dengan pemenang undian.
Kepada pemenang-pemenang yang tersenarai ni, email lebih sikit eh. Bagi alamat sekali.
Yang lain bagi Nama penuh, dan No Telefon.
Terima kasih semua. Tahniah kepada semua.

p/s:Maaf semua. Schdedule patutnya jam 10 tadi tapi rupanya tersilap letak tarikh. Terletak esok.
hee~ Maaf ye. Nasib baik perasan.

6 kata penuh gaya:

krole 15 Julai 2011 5:53 PTG  

wuahh!!!thanks wak...krole dpt no.2 ke wak???yeah!!!

krole 16 Julai 2011 9:48 PTG  

wak...thanks..entri ni krole bat khas tok wak...terimalah~hihihi

http://www.krolezone.com/2011/07/kontest-nukilan-seorang-teman.html

ini aku 23 Julai 2011 10:03 PTG  

alamak....kawan2....tlg bagi saya emel pn norhayati

Norhayati Rostam 23 Julai 2011 11:37 PTG  

@ini aku
Button di atas tu direct ke email akak.
Ataupun email ke happystar_1404@yahoo.com

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP