Selamat Datang ke ruangan informasi cahayamylife.com! Semoga bermanfaat untuk semua~

13 November 2011

Home » , » Festival Pengantin Malaysia 2011 I-City

Festival Pengantin Malaysia 2011 I-City


Fuh! Bertimbun-timbun sekarang ni yang anjurkan Pameran Pengantin. Haish, hangpa yang nak kahwin ni dah tak payah nak risau-risau lagi dah.  Nak dapat harga best, pergi sahaja ke pameran yang disediakan. Bukan susah nak cari.
Festival Pengantin Malaysia (FPM) anjuran Dirich Vision ini bakal berlangsung di I-City. Hahh..kan best tu. Yang ngade-ngade nak pergi I-City pun boleh singgah ke pameran ni sebentar. Mana tahu tetiba dapat aura nak kahwin tu. hee~ Kalau tak silap saya, Dirich Vision pernah masuk dalam blog ni. haha. Makna kata, Dirich Vision dah biasa buat event sebegini.

Festival Pengantin Malaysia
30, 31 Disember 2011 & 1 Januari 2012
Ruang Legar I-City, Shah Alam
12pm -12am
Theme: Blossom Glory Romantic Love

Oh ye! Kepada peserta dalam Pencarian Model FPM ini, tarikh tutup penghantaran penyertaan adalah pada 3 Disember 2011.
By the way, training hanya di sekitar Lembah Klang sahaja okey.

Kepada vendors yang berminat untuk sertai FPM ini, sila hubungi no yang tertera pada pamplet di atas. Actually lot tak banyak dah.
Buat pengusaha-pengusaha perkhidmatan perkahwinan, jangan lepaskan peluang bagi sertai mana-mana pameran yang diadakan pada hujung tahun sebab bakal-bakal pengantin yang bekerja dapat bonus, plus  tempat yang well-known. Normally tempat yang menjadi kunjungan orang ramai ni lebih meriah tetapi parking di I-City tu saya tak pasti pula. hee~

p/s: Especially buat pengusaha butik yang telah menghantar email kepada saya. Ini sahaja yang dapat saya bantu. Terima kasih.
-----------------------------------------------------------------

Ini makluman terbaru yang saya terima.
Tu pun terpaksa alert sendiri kan.haha. (Memang patut pun)
Sebenarnya saya dah hubungi pihak pengurusan atas perkara ni sama ada benar atau tidak pembetulan ni.
Tapi mereka tersilap orang pulak.
( Mencemarkan blog ni je dengan maklumat yang tak tepat) -Manusia lemah-
Rasanya betul dah pasal Dirich Vision tak mungkin buat dua event dalam masa yang sama di daerah yang sama.
Yang terbaru ni la yang dah keluar tv dan di tepi-tepi jalan.
Jemputlah datang pada tarikh dan hari yang sama tetapi tempat je berbeza.
Jom! Jom! Jom!

2 kata penuh gaya:

Jai 14 November 2011 6:30 PG  

Hujung tahun kebiasannya ramai merancang untuk mendirikan rumah tangga.. Jadi bilalah tuan blog ni nak mendirikan rumah tangga.. :)

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP