Selamat Datang ke ruangan informasi cahayamylife.com! Semoga bermanfaat untuk semua~

10 Julai 2010

Home » , , » Tazkirah 7710 [Part 3] & award dari NAIM

Tazkirah 7710 [Part 3] & award dari NAIM

Sebenarnya untuk part 3 ni saya tak nak cakap panjang lebar sangat sebab ada sebahagian sudah pun saya post kan sebelum ni. Mengenai sihir.Tapi tajuk tazkirah saya tu adalah Saka.
Dan 100% saya search maklumat tu di penawar. Cuma yang saya tekankan, kadang-kadang kita tak sedar bahawa kita punyai saka dan mungkin anda juga berpotensi mendapat saka.So, sila semak di website berkenaan yer. Alang-alang saya tengah buat posting baru ni, saya pun dengan rajinnya nak jawab tag dan ini awardnye


hee~dari adik NAIM yang agak cute la.haha.(Dia tak berani nak ngaku die cute.huu~)

Ok2.soalannya:

1.Anda mesti memuji si pemberi award ini.
Dah puji tadi.wawawa. Thanks ya![dak ni tengah ngantok2 pun bersemangat lagi menjawab tag].

2.Sila beri award ini kepada 10 blogger lain.
Tak tau nak bagi sape dah.sebab award ni rasenye ramai dah dapat. Cuma saya berminat untuk mengirimkannya kepada ILI, KROLE, MIJIE, dan Wan Hazel .
Sorry la kalau anda semua dah dapat.Cuma sebab korang tak pernah dapat lagi dari saya en.hee~[Dah lama nak bagi tapi kebanyakannya korang semua dah dapat]

3.Anda mesti memberitahu kepada 10 blogger tadi.
Pas siap post ini barang ha..

4.Bagaimana anda boleh digelar blog yang best, great?
Erm..rasanya ini visitors dan readers yang boleh jawab lorh.

Okeyp, siap.

13 kata penuh gaya:

Mijie 10 Julai 2010 5:18 PTG  

thanks a lot yer yati..tp mijie dh buat award nie..

Klik untuk tengok award 2..:)

AnWaRnAiM 10 Julai 2010 10:55 PTG  

ok,biar saye jwab soalan no 4...sebab dia ni baik...x sombong...comey..friendly...ehehe

can ili be akmal? 11 Julai 2010 3:53 PG  

thanks.wah best ke saya.saya baru buat entri baru.cerita pasal sihir jugak.ni sebab tengok entri hayati la

Norhayati Rostam 11 Julai 2010 11:21 PG  

@mijie
takpe2.yati tag sebab ni korang tau yg yati tak pernah lupakan korang. lagipun blog korang lebih hebat dr blog ni.Sebab tu la yati serba salah nak mintak mijie amik semalam.

Norhayati Rostam 11 Julai 2010 11:22 PG  

@naim
eceh..ni puji2 ni sebab nak mintak akak puji lagi ke?
huu~

Norhayati Rostam 11 Julai 2010 11:24 PG  

@ili
best la kak oi.
owh..really? penangan hayati kah ini?
wahaha.
takpe2.nanti saya jenguk entri tu yer.

Norhayati Rostam 11 Julai 2010 2:01 PTG  

haha..
nanti pinjam kot eh..
akak gurau je lorh..
hee~

Mijie 11 Julai 2010 6:03 PTG  

xpe yaty..mijie hargai..papepun thanks yer tag mijie. tanda ingt kt mijie..;)

Norhayati Rostam 11 Julai 2010 8:08 PTG  

@mijie
terima kasih yer.huhu.
segan sudaa saya dibuatnya.
huu~

NARDtheNERD 12 Julai 2010 4:44 PTG  

menarik jugak ye pasal saka ni..=))

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP