Selamat Datang ke ruangan informasi cahayamylife.com! Semoga bermanfaat untuk semua~

07 Julai 2010

Home » » Award dari Fitri dan Naim

Award dari Fitri dan Naim



Assalamualaikum wbt dan maaf didahulukan yer sebab akhir2 ni saya asyik post pasal award dan tag je..maaf yer kengkawan.biar saya selesai kan hutang dulu tau.hee~
Award yang pertama diterima dari Aideal Fitri dan yang kedua dari Adik Naim tapi tak perlulah saya letakkan di sini sebab sama dengan award yang sebelum ni.BTW, thanks untuk kamu berdua.hee~

Soalan untuk award di atas tu:
1.Sebutkan blog anda dengan kuat dan jelas.
Errr..camne eh? Dalam blog je boleh kan? hee~ CAHAYAMYLIFFFFEEEEE!!!!
(jeritan hati je tu..:D) Betol2 tarak arr..

2.Sila cari orang yang bernama Haikal Muzamel dan Fred Ilyas
Adeh~ tak dapat nak cari la.Sebab tak godek2 habis lagi blog fitri neh.hee~

3.Apakah soalan ketiga?
Soalan ketiga berada di dalam poket. So, i can't answer it.huu~

4.Camna nak jawab soalan ni tanpa menjawab soalan ni?
Hah? Erm..saya salah baca soalan ke? pening~

5.Tagkan menatang ni kepada lima orang yang telah tagkan kepada anda menatang ni?
Alamak aih..nampak gayonyo dapat kepada tuan punya pencipta award la.
Tapi saya nak kongsi award ni ngan sahabat saya ILI dan NAIM.hee~
So, korang berdua amik award kat sini yer.

Untuk soalan award yang kedua yang datang dari Naim:

1.5 interesting facts about the person who gave you this award.

1.Amik sains tulen form 4 skang.Next year baru SPM okeyh.
2.Satu2nya blog junior yang saya selalu follow. Sebab dia friendly.
3.Sangat kreatif.
4.Bijak!
5.Suka dengar muzik.

2.List down 10 interesting facts about yourself or your hobbies.
Sila rujuk sini

3.Pick your most 10 desrving receipents and describe them.
Tak perlu la ye..yang sama sudah..

Sekian.

5 kata penuh gaya:

AnWaRnAiM 8 Julai 2010 4:09 PTG  

ha3 bijak erk...tape...tape... on the way nak bt award akak ni..tq tw..hu3 ^_^

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP