Selamat Datang ke ruangan informasi cahayamylife.com! Semoga bermanfaat untuk semua~

01 Julai 2010

Home » » Tag dari Zither

Tag dari Zither


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Apa kabo? hope semuanya berada di dalam keadaan sihat walafiat.Kali ni dengan sengajanya saya ingin menjawab tag dari Zither dan sememangnya dia sangat suka bintang kot.wahaha.Bagus2.Agaknya dulu time skolah, cikgu dia selalu bagi bintang every page buku latihan dia kot.huhu.Tak tertanya pulak kat dia.hee~ Jump to the questions:
1.Suka tak dapat award ni? Bagi ucapan sikit (^-^)
Suka dan sememangnya saya tengah ketandusan idea so, amikla ia sebagai posting.hee~ Sorry guys! And thanks sudi bagi pada followers.

2.Bintang tu cantik tak di mata kamu? Suka bintang?
Cantik wooa and memang suka..Siap ada love lagi.tambah pulak ada colour pink.sweet gitu!

3.Dua blog yang kamu selalu jenguk dan baca entry terbarunya
Ala..yang ni macam biasa cuma dah bertambah memandangkan masa on9 sentiasa bersama dengan blog.
Dan semua blog yang saya follow..Actually everytime bukak akaun blogger, konpem follow punyer perkembangan korang.

4.Bagi award ni kepada 3 blogger yang lain. Jangan lupa yaa!
3 je? hmm..SEMUA FOLLOWER la.. So, sape2 yang terbaca secara sengaja ataupun tidak, dijemput ambil award ni yer.Hah, soalan pun konpem tak terlepas.

7 kata penuh gaya:

Ahmad Nordinie 1 Julai 2010 2:43 PTG  

wah..
seronoknya..
nama saya ada..
hihi

AnWaRnAiM 1 Julai 2010 7:12 PTG  

yeah!!~ dpt tag...he3 lme x jwb tag,..tq akk ^__^

Norhayati Rostam 1 Julai 2010 11:34 PTG  

@Ahmad Nordinie
hehe..mesti2.appreciate sket.
@AnWaRnAiM
haha.amik2.akak pun dah lama tak tag naim en.

can ili be akmal? 2 Julai 2010 2:38 PG  

terima kasih.suka sangat.nanti kita siar eh.huhu.awak dak pompuan berpurdah yang first skali ubah my perception.i thought purdah girl is boring.but no..u r fun to talk to dan agak gila2..kelakar.hehe

Norhayati Rostam 3 Julai 2010 12:57 PG  

@ili
haha.bese dah i dgr orang kata i ni giler2.not gila u.haha

@naim
bagus2.gud boy!wakaka

can ili be akmal? 3 Julai 2010 5:53 PTG  

saya dah wat entri psl tag kat blog.mari menengok.mari kawan2.lalala

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP