Selamat Datang ke ruangan informasi cahayamylife.com! Semoga bermanfaat untuk semua~

06 Jun 2010

Home » » Award dari Caer!!

Award dari Caer!!

award gempak
Assalamualaikum sahabat2 sekalian. Terutama sekali buat pengunjung setia Krole dan Shahafiz. Shahafiz ni silent reader.I know la..wahaha.Yang gurl2 ni dah seminggu tak dengar khabar. Masing2 sibuk bekerja dan kelas kot.Actually baru balik dari Nilai Square ni.Jalan2 dengan family.Kalau ada Nilai Cube, boleh gak singgah.Tapi masih belum ada.Hahaha.
Eh2, lari tajuk plak.Petang ni buat entry pasal award.Tengok la award yang dia buat.Bapak besar.Adoih.Tu la saya kata.Penghargaan sungguh buat followers and pengunjung2 blog dia. Semalam lagi Caer jemput tapi kan syarat dia yang first tu buat saya fikir panjang.wahaha.Kenapa? Sebab saya kat sini belajar Bahasa Arab dan Bahasa Inggeris.Bahasa Melayu takde pulak.So, pantun ni nak kena rangka baik punya. (Padahal baru pikir tadi..huhu) Tapi rasa macam tak sempurna je pantun ni.huhu.Maaf yer.Ni je yang termampu:

Campak batu ke dalam hutan,
Terkena plak sang raja hutan,
Nak lari memang tak dan,
So,jom ziarah Caer yang kesakitan.

Huahuahua.Dengar2 Caer tak sihat en.Takpela.Tengah cuti.hihihi.Syafakallah ya Caer.

6 kata penuh gaya:

mohd sasuke 6 Jun 2010 8:43 PTG  

salam..ngeh3 lawak le pantun ni..siap perli caer lagi..yup insyaAllah caer akan cpat smbuh..syukran jazilan ya sohibi

Norhayati Rostam 6 Jun 2010 8:50 PTG  

afwan ya sohibi.
haha.
agak2 kalau ada contest buat pantun hiburan, leh menang tak?
heee~
kalau ada pantang, kena la jaga.ye tak?hihihi

AnWaRnAiM 6 Jun 2010 9:45 PTG  

huiyo....besarnye award akk...hebak~ tahniah2...he3

Norhayati Rostam 7 Jun 2010 12:50 PG  

ala, naim pun boleh dapat.pi la amik kalo rajin.hahaha

kaizen shinobi 7 Jun 2010 7:46 PTG  

ui... banyaknyaaaaaaa tag... ahaks~

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP