Selamat Datang ke ruangan informasi cahayamylife.com! Semoga bermanfaat untuk semua~

24 Jun 2010

Home » » Contest Blog Ustaz Love

Contest Blog Ustaz Love

Huhu..nampaknya kali ni ana buat posting dua kali la.Kali ni kena buat jugak la.Untuk kali kedua nya ana menyertai contest dari blogger.Kali ni contest yang disediakan oleh Ustaz Love.Baru semalam ana kata ok untuk ustaz adakan contest disebabkan ustaz terlalu memikirkan bagaiman sambutan dari pihak blogger yang lain.Akhirnya muncul jua contest ini. Dan tempohnya hanya tinggal seminggu.So, baik ana buat hari ni sementara tengah free.Best tau hadiahnya. Hmm..ana rasa better ana paste kan syarat2 ustaz di sini.Mohon izin ya..
1. Ada 2 kategori.. lelaki dan wanita. Sila nyatakan jantina (hehe). Terbuka kepada follower blog Ustaz Love atau bukan follower.

2. Buat satu entry tentang contest ini di blog anda. Kemudian letakkan banner di atas dalam entry tersebut dan link kan ke entry contest ini.

3. Kemudian.. nyatakan secara ringkas... "Saya sukakan blog Ustaz Love kerana..." (tak melebihi 20 perkataan) di dalam entry anda.

4. Kemudian komen di entry ini dan letakkan link ke entry yg anda telah buat.

5.Tarikh tutup penyertaan adalah pada 30 Jun 2010.

6. Keputusan akan diadili berdasarkan slogan terbaik.

7. Selamat ber'contest'
[credited:blog Ustaz Love]

So, slogan yang saya mampu buat 5minit yang lalu adalah:
Saya sukakan blog Ustaz Love kerana proses input berlaku mubasyarah tika penumpang ini mendarat di setiap inci perisian penuh manfaat.

Maaf yer ustaz.Macam tersurat dan tersirat jer.Tapi itulah yang ana rasa.Syukran ala kulli hal.

2 kata penuh gaya:

can ili be akmal? 24 Jun 2010 8:45 PG  

den doa maju jayo wat ekau.selamat selamat

Norhayati Rostam 24 Jun 2010 10:25 PG  

huhu.thank ka u..seronok dapat join tu yg penting.menang ke tak, belakang kira.huhuhu

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP