Selamat Datang ke ruangan informasi cahayamylife.com! Semoga bermanfaat untuk semua~

06 Jun 2010

Home » » Tag dari Adik Naim

Tag dari Adik Naim

Assalamualaikum blogger2 and pengunjung2 sekalian. Semoga musim cuti persekolahan ni masing2 dapatlah meluangkan masa bersama keluarga tersayang walaupun den dah start klas!!
Memandangkan sekarang ni baru seminggu start kelas, so agak kureng kedatangan idea tu ye.hehe. Jadinya, saya menerimalah tag dari adik naim ni. hehe.Adik la konon.Saje je.Muda sket je tu.Ok, jump to the questions:
1. Apa yang bermain di fikiran anda sekarang?
Fikir apa?fikir bestnya naim ni.wahaha.saya ni jenis kurang meninggalkan komen di posting orang kalo agak2 tak menarik minat or tak kenal pun sape writer tu.ish, teruknya.Tapi, blog naim ni tak.terajin plak.suka la tengok blog die.Simple je.lagi2 die rajin mereply kalo kat comment site tu.haha.Yang paling best kat tag tu dia letak nama penuh tau.hee~Click Me~.Tak pernah lagi orang letak nama penuh den. (Sebab dorg tak tau kot)wahaha.
Dalam masa yang sama, dok pikir bila la essay den nak siap ni.adeh.Click Me~
2.Apakah nama samaran you all?
nama samaran?tak menyamar la.wawawa.
Kecik2 dulu kawan2, jiran2, orang kampung, panggil NOR.
Dah masuk sekolah rendah, ramai2 panggil YATI.
Masuk sekolah menengah plak ada yang panggil YAT (tu kesnya guru penolong kanan hep-Ustaz Azhari Asmaon yang panggil la tu),
TI (penolong kanan 1-Ustazah Mariahtol Kiftiah),
cikgu2 lain semua panggil YATI.
Family plak panggil Nor.
3.Berikan 3 orang yang you all sayang?
For sure MAK, ABAH, ADIK2.Tak cukup la 3.wahahaha. Kalau mak dan abah takde, habis lah den.Adik2 semua lelaki, takde tak best gak.Sebab dorg la teman2 den walaupun dorg cuma reti ajar den main bola sepak, gasing, and tepuk2 terup.apa ntah nama mainannya.huhu.Sebab dorg je adik2 ku.huhu.
4.Panggilan untuk "si dia"?
"si dia" ni tak dapat detect plak sape.kalo naim pikir arnab.Click Me~akak takleh nak pikir apa la..camne nih? skip je la..huhu.
5.Hadiah yang you all impikan daripada seseorang yang istimewa?
Saya suka kalau orang bagi saya kebahagiaan.wahaha.kalau benda, nak jubah.lalalaClick Me~.
Hmm..bagi saya semua orang istimewa. So, semua orang kena bagi.wahahaha.
6.Blog yang mane yang you all suke visit?
Sekilas memoir
Sahabatmusleem
Ish, banyak lagi la.
Semua best.
7.Tag kepada 15 folowers korang
Followers eh?
Hmm..disebabkan semua followers den tak ramai sgt.Baru 73.So, semua kena.
Terutama

Sekian sahaja tag kali ni.Terima kasih Naim.Selamat Bercuti kepada yang bersekolah.Terutama sekali yang tag ni.huhu~

3 kata penuh gaya:

AnWaRnAiM 6 Jun 2010 9:43 PTG  

he3 akk x leh nk pk erk...pk la kucing akk kew...a.. hamster kew? he3

Norhayati Rostam 7 Jun 2010 1:09 PG  

huhu.masalahnya akak takde dua2 tu.
haha

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP