Selamat Datang ke ruangan informasi cahayamylife.com! Semoga bermanfaat untuk semua~

23 Jun 2010

Home » » Award from Ili

Award from Ili





aLhamdulillah, dapat jugak ana update.Fuh, bergaduh sekejap dengan line tadi. Mujur takde yang cedera.haha.Betul2 teruk la broadband sekarang ni yer.Apa2 pun sekurang2nya masih boleh digunakan.hee..Ok, kali ni posting pasal award.
Kali ni cahayamylife dapat award dari ILI. Blog dia ni simple je.Ada gambar kepala paip lagi tu, ala2 ada perumpamaan Air dicincang takkan putus.

Nampak kan?hehe. Ana kenal owner blog can ili be akmal tu bila beliau ziarah blog cahayamylife ni dan mengajak ana untuk join contest Siapa Nak Topup. Ana pun explore la syarat2 dia dan ana tak berapa berani nak mencuba disebabkan ana takde gambar2 yang best pun.huhu.Tapi ana dah pernah tolong siarkan contest tu di dalam blog ana ni bulan lepas.Walaubagaimanapun dah tamat pun contest tu.Ana suka benar kawan dengan beliau ni.Even baru je kenal kat contest tu terus berkawan.Speaking negori je ha.Beliau sangat menggemari warna hijau sebab kesemua blog beliau mesti ada colour hijau dan beliau juga mempunyai bisnes bakery beliau sendiri.Kalau teringin nak wat tempahan ke leh la jenguk blog beliau di sini yer.
Ok lah, ini sahaja posting kali ni.Sekian.

2 kata penuh gaya:

can ili be akmal? 24 Jun 2010 8:45 PG  

palo paip tu ingatkan den bestnyo amik air semayang.den suko nengok gamba palo paip tu sbb nampak sogar mato.tq promote bisnes den.uhibbuk kulli hal.i love you no matter what.ili siri jiwang la pulak.hehe eh org nogori golak camni kot ..hoho.. huruf O mosti ado(bukan santa claus ko yg golak camtu? (*_+)

Norhayati Rostam 24 Jun 2010 10:30 PG  

bagus3.tapi memang sogar je.
Hahaha.sekalo jadi jiwang, takdk masalah.
golak pun ado style ko?
samo golak takpo, bukan samo yang lain.
wahaha

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP