Selamat Datang ke ruangan informasi cahayamylife.com! Semoga bermanfaat untuk semua~

12 Jun 2010

Home » » Selamat Sudah Majlis Kami

Selamat Sudah Majlis Kami


بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Kaifa halukum jamia'n? Alhamdulillah setelah seminggu tak ber'update' blog ini, akhirnya bersih dari sawang-sawang!! wawawa.Apa yang terjadi hari ni? huhu.Hari ni dah selesai satu majlis yang ditunggu-tunggu oleh semua orang.huhu.Majlis apa eh?Majlis pernikahan ana ke? Sape semua orang yang tunggu2 tu? hahaha. Juz kidding! Kalau ye pun, tahun 2012 nanti la sempena cerita 2012 tu.huhu.
Actually kami baru selesai Reunion SAMSES batch kami. Program ini dirancang rapi melalui conference YM 18 May 2010 bersamaan hari Selasa pada jam 8.00 malam agar diadakan di rumah ana sendiri.Kenapa di rumah ana? Ana pun tak pasti kenapa mereka cadangkan buat di rumah ana.Semua tu cadangan kaum adam. Berkemungkinan mudah nak mencari kot.Memang sangat mudah sebab sebelah carrefour je pun.huhu. Segala yang dirancang alhamdulillah berjalan dengan baik. Program bermula pada jam 12 tengah hari dan dimulakan dengan ucapan dan perbincangan untuk program akan datang. Program ini dipengerusikan oleh Muhammad Syaharuddin dan doa dikendalikan oleh pak tabligh kita, Arsyad Aslam. Riuh jugak la rumah den ni ha waktu hak wanita2 tiba di rumah ni. Almaklum la, lama tak jumpa. Menu yang dapat mak disajikan adalah Nasi Kerabu, Mee Goreng, Koktel, erm..apa lagi eh.Yang penting ada bbq Ayam, Kerang. Kekenyangan kaum hawa, kaum adam yang sibuk menghabiskan makanan2 tu. Dorang ni memang kalau bab makan. Lebih2 lagi Encik Rushdan.Sah2, rumah dia tu takkan berlaku pembaziran.Setelah selesai, sedikit demi sedikit kawan2 pulang.konvoi la katakan.huhu. Seronoknya! Setelah hampir semua pulang, kami mulakan operasi mengemas.Masing-masing kepenatan tapi dalam keseronokan.wahwahwah.Untuk program akan datang, ana dah buat perancangan tau kawan-kawan sekalian.Tapi, ana tak boleh bagitau dulu.Nanti time meeting baru ana habaq no..huhu.




0 kata penuh gaya:

Catat Komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP