Selamat Datang ke ruangan informasi cahayamylife.com! Semoga bermanfaat untuk semua~

08 Oktober 2010

Home » , , , » Ciri Lelaki yang dicintai dan wanita yang dikasihi

Ciri Lelaki yang dicintai dan wanita yang dikasihi


Rasanya cahaya dah jarang buat posting pasal wanita dan lelaki kan.Hari ni kita cite pasal ciri2 sikit.Macam2 kan yang kita jumpa pasal ciri2 ni.Tapi ni 6 antaranya.Sama je dengan artikel yang bertajuk Lelaki cantik, Perempuan Gagah tapi ada tambahan sikit di bahagian isteri solehah.Apa2 pun check it out:

Suami yang terbaik

1. Lelaki yang mampu mengalirkan air mata untuk ingatan.
2. Lelaki yang sedia menerima segala teguran
3. Lelaki yang memberi madu setelah menerima racun.
4. Lelaki yang tenang dan lapang dada.
5. Lelaki yang berbaik sangka.
6. Lelaki yang tidak pernah berputus asa atau mengalah dan sentiasa berusaha.

Isteri Solehah
1. Wanita yang tahan menerima sebuah kehilangan.
2. Wanita yang tidak takut pada kemiskinan.
3. Wanita yang tabah menanggung kerinduan setelah ditinggalkan.
4. Wanita yang tidak meminta-minta agar dipenuh segala keinginannya.
5. Wanita yang tidak berhias untuk lelaki lain.
6. Wanita yang pandai menyimpan rahsia.

Saja update benda ni. Maaf yer semua.
Have a nice day!

4 kata penuh gaya:

AnWaRnAiM 8 Oktober 2010 7:44 PTG  

hua..akk ada ciri2 isteri solehah ni an..huhu

Norhayati Rostam 9 Oktober 2010 1:00 PTG  

@AnWaRnAiM
bolehkah saya katakan ayat anda itu mempunyai unsur perli.
haha~
takde la naim.
tapi insyaAllah cuba.

AnWaRnAiM 9 Oktober 2010 9:03 PTG  

huhu..xde unsur2 perli aeh..
insyaAllah..

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP