Selamat Datang ke ruangan informasi cahayamylife.com! Semoga bermanfaat untuk semua~

06 Oktober 2010

Home » , » Pameran Pengantin 2010 [KLCC]

Pameran Pengantin 2010 [KLCC]

Hah? Terkejut dengan title tu? Tipu la tu.Tu baru pasal pameran.Belum walimah cahaya lagi la. wahaha.
Ok.kita cerita pasal pameran.Pameran ni berlangsung pada 8-10 Oktober ni bersamaan Jumaat- Ahad [10 pagi-10 malam/Ahad- 10[pagi-6petang].Pameran yang berlangsung di KLCC ini merupakan Edisi yang ke-15. 15 beb! wahaha.[Tapi yang bawah Urban Vibe Event je la] Memang actually sebelum2 ni dah banyak dah berlangsung.Ada yang di PWTC, Mid Valley, macam2 lagi.[Yang di PWTC tu, ada orang ajak pi SPA depa tapi cheq tak mau.wee~Rugi2.] Manakala bawah tajaan lain pun banyak.Last week di Alam Sentral, Shah Alam [ tapi den tak tau pun.wahaha~ ] dan Johor Wedding & Beauty Fair 2010 bakal berlangsung di EXPO@Danga City Mall [22-24Oktober 2010/11pagi-9malam]. Owh ye..bagi edisi ke 16 pulak bakal berlangsung di Ampang Point Shopping Centre pada Januari 2011.
Pameran yang berlangsung pada minggu ni bukan setakat banyak booth je tapi macam biasa ada competition. So,boleh la klik pada gambar untuk tumbesaran. Borang untuk sertai, anda boleh dapati di dalam majalah Pesona Pengantin Oktober [halaman 87]. Di sini pun boleh

Hah, ada yang tengah merancang nak cari pakej2 perkahwinan untuk tahun depan, boleh la pergi.Cahaya tak pasti banyak ke tak yang bukak tempahan untuk 2011 tapi ada yang dah bukak tempahan tu. So, sila ke sana ye. Ok, jom beramai-ramai memeriahkannya.

p/s: ada sesiapa nak ajak cahaya pergi tak? ;p

6 kata penuh gaya:

Norhayati Rostam 7 Oktober 2010 4:26 PTG  

@Bijen M.
ush..boleh..
tapi kalau dijemput, cikgu wajib datang tau.

mizzura 8 Oktober 2010 11:36 PTG  

last week plan nak g..tapi this week demam teruk plak..tak tau camner lg..

Norhayati Rostam 9 Oktober 2010 1:03 PTG  

@mizzura
yeke.
syafakillah.
cahaya nak pi gak tapi tak dapat la pasai esok ade trip ke zoo.tapi singgah klcc gak.
kalo sempat, pegi la.
jumpa di sana yer!

Mujahid_fisabilillah 9 Oktober 2010 5:27 PTG  

Tuan rumah xsabar nak kahwin...=)..
moga dipermudah pertemu jodoh..=)

Norhayati Rostam 10 Oktober 2010 12:12 PG  

@Mujahid_fisabilillah
haha..
tak sabar ke?
macam kene settle kan cepat je ni.
hee~
insyaAllah ustaz.

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP