Selamat Datang ke ruangan informasi cahayamylife.com! Semoga bermanfaat untuk semua~

25 Oktober 2010

Home » , » Alexa Traffic Rank

Alexa Traffic Rank

Hah! Ini entri tambahan untuk hari ini memandangkan aku rasa tanpa reader siapalah writer, tanpa korang siapalah aku.wahaha. Even aku tahu ranking aku ni takdelah bagus sangat dan takdelah tinggi sangat tapi penting untuk aku post entri ni sebagai penghargaan buat korang kerana rajin membaca dan mendarat di blog aku.
Kalo korang nampak trademark 'mendarat di sini', aku lah tu.wahaha. Sebab aku berangan-angan nak naik flight. Almaklumlah, lecturer aku sendiri kesiankan aku sebab tak pernah flight ke mana-mana. Alahai, aku nak pegi mana pun nak flight.Opps! Terlajak sudah. Ok2.Alexa ni die wat bancian untuk ranking trafik kita. [Betul ke bancian namanya?] Ini adalah sedikit kata2 dari alexa yer:
Cahayamylife.blogspot.com is ranked #1,694,548 in the world according to the three-month Alexa traffic rankings. This site has attained a traffic rank of 28,973 among users in Malaysia, where about 69% of its audience is located. The site's visitors view 1.0 unique page each day on average. Roughly 75% of visits to this site consist of only one pageview (i.e., are bounces). Visitors to Cahayamylife.blogspot.com spend approximately two minutes per visit to the site and 57 seconds per pageview.
So, tanpa korang, tiada lah tempat blog ini. Ish, bunyi macam perlu publisiti je. Sebenarnya aku nak tau jugak, ruangan tazkirah ni ramai ke pembacanya. Tapi silent reader nye aku pasti memang ramai merujuk kepada total visitors.
 And lastly, atas kerajinan korang dalam membaca dan search untuk mencari ilmu aku ucapkan terima kasih banyak-banyak. Sharing is caring kan. So, harap korang ambil yang mana baik dan jauhkan apa yang kurang baik.Terima kasih.

2 kata penuh gaya:

AnWaRnAiM 1 November 2010 5:55 PTG  

"tanpa reader siapalah writer"
sedap je ayat akk..hehe

Norhayati Rostam 4 November 2010 11:03 PTG  

@AnWaRnAiM
Huhu.Itulah writer.lalala~
Macam Naim jugak.

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP