Selamat Datang ke ruangan informasi cahayamylife.com! Semoga bermanfaat untuk semua~

07 Oktober 2010

Home » , » Tag & Awards from Moyy Sam's, Atika, Araaz

Tag & Awards from Moyy Sam's, Atika, Araaz

Award dari Moy Sam's
Puas dah menunggu masa nak jawab tag. Bukan malas tapi kene tunggu waktu yang sesuai untuk post bende ni. Sebab aku dah tiga kali dapat award yang sama and aku takkan tolak memandangkan jawapannya wajib berbeza. Kalau sama itu merupakan sesuatu yang pelik. Lagipun, aku kene inform gak kat blog ni yang korang bagi award sebagai salah satu tanda penghargaan dan sekaligus menaikkan trafic korang. [Hmm..itu bagusnya berkawan di blog ni] Chewah.Kali ni award yang di atas tu dikirim oleh Moyy iaitu membe skolah rendah aku. Aku dapat jumpa balik pun kat FB. Tu la, FB ni kadang2 ada manfaatnya gak and kadang2 tidak jugak.haha.Yang penting kita yang pandai guna.[Eceh, tukang cakap ni pun cam hampeh je].
Orait! kita jawab tag dari Moyy dulu yer.
1. Write 5 interesting facts about the person who gave u this award
 -Ohoh..sungguh banyak itu 5. Dia suka hello kitty. Aku pernah usik dia, kalau aku bukak kedai hello kitty, aku akan jual dengan harga paling mahal dengan dia. No discount! Because dia tetap akan beli.wahaha. [Tak guna punya kawan].
 -Suka update blog. Aku tak tau la camne die lebih aktif dari aku. [Ala..kuncinya RAJIN]
 - Dia ni suka berkawan.
 -Dia cakap dia dah berubah menjurus kepada kewanitaan. Oh yeah. Sungguh jelita anak orang ini.wahaha.
 -Dia kata dia sedih sebab dulu time selekeh2 [maksud aku ala2 tomboy gitu], ramai bebenor kawan nya ha. La ni, dah jadi elok2 camni leh lak tak ramai kawan. Musykil aku dengan kenyataan ko tu. Ala..yang penting kitorang still kawan ko kan.
2. Write down 10 interesting facts about yourself and your hobby
 - Better baca kat sini la.

3. Pick your most 10 deserving receipents and describe them
 - Aku rasa ramai yang dah dapat award ni. Walaubagaimanapun, aku nak mention satu nama sahaja dan kepada sesiapa yang sudi, ambil la yer. Sebab nak taip di sini, takut ada yang tak sudi.hee~
  -Aku serahkan kepada Atika, Rahimah dan Effarini.

Ok, kita masuk slot awards dari Atika dan Araaz.
Dorang takde tag apa2 pun.So, senang keje aku.Aku suka tengok award dorang ni je. Pandai dorg buat.
Ni dia.


'Create



Image Hosting by PictureTrail.com
Kalau korang nak, sila ke blog mereka ok.

Finally selesai kerja untuk minggu ini.Eceh, pagi tadi suh gi kerja, takmau. Apa la cahaya ni.
Hah, terima kasih buat kalian bertiga atas awards ni.

0 kata penuh gaya:

Catat Komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP