Selamat Datang ke ruangan informasi cahayamylife.com! Semoga bermanfaat untuk semua~

19 Oktober 2010

Home » , » Tag and award dari Rusy D!

Tag and award dari Rusy D!

Fuh..lama tak dapat award. Even award ni korang dah penah tengok dalam blog ni, cahaya tetap terima sebagai menghargai pemberian Rusy D. So, secara automatik, cahaya telah meng'link'kan blog Rusy D. Kan? Kan? Kan? hee~ Terima kasih banyak!Ok, kita terus skip ke soalan.

1.Thanks the person who gave you the award and the link of the person.
 Done!
Thanks again Rusydi.

2. Spread the award to 15 blogger who you like & you think their blogs are awesome.
Alamak aih! Confuse~ Semua blog yang aku jumpa awesome2 belaka.
Takpela.Pick newest followers la.
So, kepada anda ber'empat'. Nak ke tak nak terpulang *sulking. Tiga dari mereka adalah kawan sekolah cahaya.lalala~

3. Tell 7 things about yourself.
Check it out here.
*No 2 kot yang terkecuali.Memang exam dah dekat.Tapi assignment takdek.lalala~
 Sekian sahaja entri kali ni.

6 kata penuh gaya:

Ahmad Nordinie 20 Oktober 2010 2:05 PG  

7 things about yourself tu dr dulu xberubah2
hihi

NARDtheNERD 20 Oktober 2010 2:20 PG  

oh.
dah penah buat la ni...
hehe.
;))

Norhayati Rostam 20 Oktober 2010 12:23 PTG  

@Ahmad Nordinie
haha..
sebenarnye tak check pun dah ada perubahan ke belum.
lalala~
rasanya masih sama lagi.
hee~

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP