Selamat Datang ke ruangan informasi cahayamylife.com! Semoga bermanfaat untuk semua~

28 Januari 2011

Home » » Porcelin Bowl untuk Bertuah

Porcelin Bowl untuk Bertuah

Ya Rabbi..lamanya tidak update. Assignment yang terlalu banyak dan semakin hari semakin bertambah. Ni pun sengaja selit-selit sikit masa untuk update.haha.
Tup-tup keluar tajuk pasal Porcelain Bowl. Ish, kalau kat IKEA tu berapa ye.
haha.
Sebenarnya malam ni adalah Annual Grand Dinner Hisbah Ummu Sulaym. Kami yang bertemakan warna hitam, sedondon semua berjubah. Bilik lain takde pun. wahaha. Kononnya kamilah yang paling bermasalah tak mahu join, alih2 terbalik lak secara zahirnya.[zahir je]. Dipedekkan cerita, kami ada session untuk gift exchange. So, aku cuma bagi bantal ala-ala bantal peluk kecil gambar timbul spongebob.haha. Terima kasih kepada tukang beli. Dan inilah hadiah yang aku dapat.

Rezeki kot sebab dah berangan nak porcelain. Dapat juga akhirnya. Alhamdulillah. Dia menenangkan jiwa yang sedang dikuasai amarah.
AGD Hisbah Ummu Sulaym

2 kata penuh gaya:

siti asmak,  29 Januari 2011 1:03 PG  

salam
lama xtgk n3 baru
bz rupanya
mgu lpas sy bernti kat R&R smpg pulai, sgh beli cdrahati tanah liat. lawa2 gak.beli lbih 1. igt nk bg kat sorg tu, tp bmbg fitnah lak.(lain jntina).cik cahaya, perlu k sy by? @ guna utk diri sndiri jer?

Norhayati Rostam 29 Januari 2011 1:11 PG  

@siti asmak
Huhu.
anda salah sorang silent reader ke?
Maaf ye.
Disebabkan dah nak grade, so kerja tu berlambak.
Takpe.
Final lagi dua minggu.
End of this month, habis dah.

Sebenarnya saya pernah terima soalan yang sama juga sebelum ni.
Secara mantiknya, kalau dah niat, bagi je. Nama pun niat.
Pandai2 je mantik.
:)
Tapi sebenarnya kalau dikhuatiri ataupun terdedah kepada fitnah.
Elakkan sahaja. Bunyinya seperti bukanlah teman biasa yang rapat ye.

p/s:Senyap2 bagi takleh ke? :D

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP