Selamat Datang ke ruangan informasi cahayamylife.com! Semoga bermanfaat untuk semua~

05 Januari 2011

Home » , » Aku Menjerit Bagai Hilang Kewarasan

Aku Menjerit Bagai Hilang Kewarasan

macam ni ke aku screaming?
Ish, anda percaya atau tidak bahawa saya sudah pandai menjerit, anda harus percaya kerana saya sememangnya sudah pandai menjerit semalam. Geram dengan pak cik line! Setelah beberapa kali aku try connect and disconnect. Beliau tetap tidak berminat dengan laptop aku. Device aku problem katanya. Eleh2, padahal memang takleh connect pun kan. Then aku try remove semua, uninstall broadband ini dan setelah siap print dan photocopy kerja aku, baru aku install balik. Pelik betul! Jadi lembab laptop aku. Ada kaitan dengan line ke? Ni mesti virus punya pasal. Cis, berapa kali dah aku format tahun lepas. Inilah padahnya bila pakai OS yang tak genuine. Kan susah sendiri. Nasib baik memang selama ni aku format sendiri. Aku rasa pasal die jeles aku nak main komen2 kot. :D Haha.mengarut! Sebenarnya semalam telah berlakunya hujan lebat dan kilat sabung menyabung menyebabkan line ni berlari-lari menyelamatkan diri. Hari ni pun ada lagi. Dentuman tu mengingatkan Tuhan directly. Esok ada kelas malam dan ustaz pesan kalau berlaku lagi perkara yang sama, sila jangan ke kelas supaya tiada siapa yang dihempap pokok. Terima kasih.
So, kepada sesiapa yang meninggalkan jejak di shoutbox, sila maafkan daku kerana memang langsung tak dapat bukak. [Blog aku la] Slow motion sungguh.

12 kata penuh gaya:

deCrewz 5 Januari 2011 10:55 PTG  

Kah3... Nak komen pun da xleh.. Nape lawak semacam je ayat yati ni.. X semapat nak komen gelak dulu...

Norhayati Rostam 5 Januari 2011 10:59 PTG  

@deCrewz
Alamak, sorila Jai.
Memang Yati suka buat ayat kelakar rasanya.
Sila la faham.
Kalau perasan entri2 sebelum ni pun, memang begitu kot.
huhu~
Sebab memang macam tu juga cara Yati yang sebenar.

deCrewz 5 Januari 2011 11:15 PTG  

Xpe.. Jai cuba mendalami sambil jangan ketawa..hu3

Norhayati Rostam 5 Januari 2011 11:17 PTG  

@deCrewz
Haha.
Tryla kalau boleh.
Nak tengok sikit.
:D

deCrewz 6 Januari 2011 12:10 PG  

Ala.. boleh je.. Ni ngah buat la ni..

Norhayati Rostam 6 Januari 2011 12:15 PG  

@deCrewz
Jadi ke?
Ala, kalau baca berkali-kali, boringla.

baincardin 6 Januari 2011 7:58 PG  

nak mnjerit mesti mengikut teknik yg betul supaya tak hilang suara. hehe ^_^'

Norhayati Rostam 6 Januari 2011 8:01 PG  

@baincardin
Wah, yeke?
Selalu jerit dalam hati je.
Bagila sikit tips.

Mijie 7 Januari 2011 10:19 PTG  

laa.. same lah kita, mcm tajuk lagu tu..kita serupa tapi AWAS problem je yg serupa, badan and rupa tak sama tau..hehe

Norhayati Rostam 8 Januari 2011 12:59 PG  

@Mijie
haha.
Apalah Mijie ni.
Memang la berbeza.
Kalau sama tu camne?
Takde beza dah.
Cuma beza nama je la.

ijam ismail 8 Januari 2011 1:33 PTG  

hehehe...sedih sungguh...
sabar j la...
=)

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP