Selamat Datang ke ruangan informasi cahayamylife.com! Semoga bermanfaat untuk semua~

22 November 2010

Home » , » Award dan Tag dari Husna

Award dan Tag dari Husna


Aku rasa bukan blog aku yang interesting ni tapi award tu yang interesting.wahaha~ Siapa tak setuju shut down sekarang! ahaha~
By the way, terima kasih kepada cik Husna. [Cik lagi kan?:D]
Dan soalan tag beliau adalah:

Ohoh! Memula cahaya tak tengok blog, cahaya tertarik dengan URL anda.haha. Ada sesiapa berminat dengan beliau?? Kalo review panjang sangat pulak, tapi secara 'simple'nya, tak serabut pun sebagaimana yang anda katakan, cuma banyak posting satu page menyebabkan  cahaya kene scroll laju2 ke bawah.haha. Walaubagaimanapun layout anda yang menggunakan 2 columns sahaja and kombinasi warna yang orait, langsung tidak menyerabutkan la.Tak terasa serabut pun. Tang mana la hang kata serabut tu. Pelik tol cahaya. Serius! Masih nampak kemas lagi.

2.Nama blog anda dan kenapa anda letak nama itu?
Nama blog? بسم الله الرحمن الرحيم sebab everything yang kita nak buat mesti bermula dengan bacaan basmalah. [Jawapan selamat.haha]

3.Nama URL blog anda dan kenapa anda letak nama itu?
cahayamylife.blogspot.com sebab nama saya NORHAYATI yang membawa maksud cahaya hidupku. Cahaya masih menggunakan maksud bahasa melayu dan Mylife terjemahan daripada Hidupku ke dalam bahasa kedua kita, English.

4.Kaedah dalam penulisan blog anda?
Hah? terkejut aku dengan soalan ni.Terasa macam scholar kaedah matematik pulak.wahaha. Kaedahnya? Menulis secara terbuka ibarat berkomunikasi dengan pembaca.So, bagaimana saya berkomunikasi, begitulah saya menulis. Dalam menulis sebegini mungkin kurang menggunakan deria pendengaran. Lebih kepada kemahiran membaca dan menulis.

5.Apakah perasaan anda apabila melihat blog orang lain cantik sedangkan anda tidak?
Perasaan? Jelous sikit tapi buat tak tahu je la. Sebab bagi saya, blog saya sudah cukup baik. Biarlah orang lain rasa penuh sangat. Jangan nak kata blog saya berat sebab penuh dengan widget selagi anda tidak timbang blog anda okey. Widget yang saya letak masih berguna untuk saya. Harap maklum. [Tapi memang berat pun. :D]

6.Bila blog anda diwujudkan?
Mei 2009.Masih baby lagi.wahaha~

7.Siapakah orang pertama yang menjadi follower anda?
Aduh! Tak tahu.Cahaya sendiri kot.

8.Tag 5orang untuk menerima award ini. [Cahaya gi wat review jap]

Kepada penerima award, sila tukarkan URL soalan pertama itu kepada link blog ini ye.TQ~

12 kata penuh gaya:

Atika Aula 22 November 2010 3:32 PTG  

dah jumpe..syukran awak sbb sudi tag sy..:)

krole 22 November 2010 4:18 PTG  

wuahhh tq2 nntn krole bat ek ngeee~

Norhayati Rostam 22 November 2010 4:22 PTG  

@krole
Hee~ Dah dua kali dah ni.Sila2 buat.Jangan segan2.

Anwar Naim 22 November 2010 4:46 PTG  

hoho...thx..semat la..cahayamylife berdasarkan norhayati...sungguh menarik...

nurul harnani 22 November 2010 5:13 PTG  

wink2.. jln2 baca blog.. dtg la blog nanie, ade AWARD lolipop pink utk awk.. hehe

Anwar Naim 22 November 2010 5:15 PTG  

huhu..akk bg la 175..hehe..k la akk..sori ea sbb off2 fb tdi..laptop tkatupp..byk kalii..bengang tul naim..huhu..ok..tata~

Norhayati Rostam 22 November 2010 9:07 PTG  

@Anwar Naim
Haha.Kene tambah 5 lagi ye.
Ok2.
Relax2. Lappy tu nak bermanja2lah tu.
Orait Naim.

Norhayati Rostam 23 November 2010 8:31 PTG  

@sekamar rindu Salam jugak.
Tu la.Kene puji cik lulu ni.
Hee~
Mau juga?

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP