Selamat Datang ke ruangan informasi cahayamylife.com! Semoga bermanfaat untuk semua~

15 November 2010

Home » , » Pameran Pengantin 2011 [Kembali!!]-Ampang Point

Pameran Pengantin 2011 [Kembali!!]-Ampang Point


Assalamualaikum dan salam sejahtera.Rasa nak tergelak pulak.Respond korang antara dua je. Boring atau pun tergelak. Blog ni selagi tak habis pameran pengantin, mesti cakap pasal pameran tu kan. [Nak wat macam mana. Baby tiap masa lahir, kahwin pun tiap bulan ada.haha]

Ok, seperti yang korang nampak di atas, pameran yang ditaja oleh Urbanvibe ini bakal berlangsung di Ampang Point. Cahaya tak pernah pergi ke sana tapi rasanya yang kali ni cahaya perlu pergi.Kot2 ada SALE, nak kene cekau la.wahaha. 
Tarikh: 7-9 Januari 2011@ 10pagi-10malam.
Kali ni jangan risau. Masuk PERCUMA okey!
Rasanya cahaya tak nak cakap banyak sebab aktiviti macam biasa je. Banyakla pakej2 kan. So, check it out! Click pada poster di atas okey.

Tapi, musim yang kali ini, ada aktiviti menarik untuk anda yang bakal melangsungkan pernikahan antara 
1 Disember 2010- 6 Januari 2011 [yang ni WAJIB], anda bakal bersanding secara real punye semasa Pameran itu iaitu 8 Januari 2011.Semuanya DISEDIAKAN.

Tak percaya? Jom tengok hadiahnya:
HADIAH UTAMA  :

Persandingan 'Real Wedding' bertempat di pentas utama Ampang Point Shopping Centre pada tarikh 8 Januari 2011. Segala persiapan pengantin akan di taja sepenuhnya oleh Urban Vibe Event dengan kerjasama para penaja. Hadiah-hadiah berupa ;

Wang Tunai berjumlah RM200.00

Sepasang Baju Sanding  (Lelaki + Perempuan)

Aksesoris lengkap

Make Up sanding (Perempuan)

Bunga Tangan

Pelamin di pentas utama Ampang Point Shopping Centre

Perarakan lengkap dengan iringan kompang, silat dan tarian

Meja Makan Beradap Pengantin

Jemputan tetamu menghadiri mini resepsi seramai 30 orang terdekat pasangan pengantin

Sijil Penyertaan

Apa tunggu lagi? Sila klik poster di bawah untuk maklumat lanjut.





Contest Pameran Pengantin 2011

P/S: Kalau korang tanya cahaya, konpem cahaya tak join.wahaha. Tak best nak berarak depan orang ramai. [Lagipun tarikh 1Dis-6Jan tu awal2 dah kene reject.lalala]

4 kata penuh gaya:

Bijen M. 16 November 2010 8:18 PG  

Pehh.
Macho juga hadiahnya.
Eh.
Tak ada ke pakej yang dapat hadiah pergi bulan madu buat haji ke umrah ke?

Norhayati Rostam 16 November 2010 10:41 PG  

@Bijen M.
Tu la. Maybe masih permulaan kot.
Nanti ada la kot akan datang. Cikgu nak yer?

Norhayati Rostam 19 November 2010 12:01 PG  

@Bijen M.
Haha.
Saya rasa macam mampu sediakan pakej bulan madu je cikgu.
Umrah tu tak mampu lagi la.
hee~

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP