Selamat Datang ke ruangan informasi cahayamylife.com! Semoga bermanfaat untuk semua~

05 November 2010

Home » » Giveaway Lizahanum

Giveaway Lizahanum

Blog Liza Hanum
Kalau berminat, sila klik pada gambar di atas.tq


Giveaway ditaja oleh owner blog Sweet Lizahanum. Dalam blog beliau semuanya cerita pasal beliau. Ala-ala diari gitu. Fuh, dah berzaman tak join contest. Sebenarnya malas nak join sebab senang sangat kalah. Tapi contest kali ni agak menarik minat sebenarnya sebab tinggal bape jam je lagi nak tutup baru aku tau.wahaha~
Tinggal 4jam je lagi. Hadiahnya pulak sangatlah menarik minat aku yang dah lama tak dapat hadiah sedemikian. Ni sempena anniversary blog die ok. Bukan marriage die. Lalala~
By the way, korang kalau berminat leh la join. Tapi, better korang tengok dulu hadiah yang ditawarkan. Memang SANGAT BEST!!. Hadiah bernilai RM110.Tak rugi pun join coz syarat die sangat la mudah. Dan hadiah bukan untuk seorang pemenang sahaja ok. Siap ada saguhati lagi tau.
Cepat! Cepat! Tinggal berapa jam je lagi. Sebelum 12 tengah malam ini.
p/s: Tapi macam dah tutup jek. Sorry eh kawan2 kalau contest ni dah tutup sebab confuse dengan waktu yang die bagi.Tapi tak kisahla.hee~

2 kata penuh gaya:

Norhayati Rostam 5 November 2010 11:42 PTG  

@AnWaRnAiM
Thanks! but akak rasa.ikut logik lah kan, dah tutup dah contest tu semalam.

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP