Selamat Datang ke ruangan informasi cahayamylife.com! Semoga bermanfaat untuk semua~

07 November 2010

Home » , » Hadiah Anniversary yang ke 21

Hadiah Anniversary yang ke 21

Korang ingat tak hadiah yang aku cakap nak bagi mak & abah aku dalam entry semalam? Aku kata nak bagi coklat kan? Siap aku upload gambar sample die lagi. Tup2 hari ni sampai. Tak sangka gak aku. Baru nak buat surprise supaya sampai masa aku takde kat rumah. Tapi nak buat macam mana kan. Rezeki aku dapat tumpang makan sekali.lalala~


Hadiah masih di dalam bekas transparent

Bulatan merah:Bunga2 yang telah dibedal oleh aku dan Eri

TADAA!!!
Petak merah: Tak tau sape yang bedal dulu coklat tu. Macam abah.


Inilah dia hadiah yang tak pernah-pernah selama ni aku bagi makanan.Penutupnya aku dah makan 90%. Rasa candy beb! wahaha~ [Jangan kata aku kebulur!] Memang kaya coklat lorh coklat dia. Patotlah lepas abah makan tu beliau mengadu sakit gigi.wahaha. Tak rugi oo. Harganya tak perlu dinyatakan di sini la kot.lalala~ Nanti orang kata apa plak. Pasal penghantaran punya harga saja dah berbelas ringgit. Almaklumlah, delivery dari Puchong ke Klang tau.

p/s: Apsal tahun ni takde orang bagi aku hadiah ek? *wondering

6 kata penuh gaya:

Bijen M. 8 November 2010 6:21 PTG  

Lah.
Nak hadiah ke?
Awat tak habaq awai-awai?
:D

Fitrihadi 10 November 2010 12:59 PG  

wah sedap tapi bahaya hehehe nak rasa sekali sekala boleh ar... tahniah kat semua yang sambut anniversary tu..

Norhayati Rostam 11 November 2010 9:20 PTG  

@Bijen M.
Wah!
Kalau macam tu, akan datang nak mintak lah.
lalala~

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP