Selamat Datang ke ruangan informasi cahayamylife.com! Semoga bermanfaat untuk semua~

12 November 2010

Home » » Improper MUET

Improper MUET

Apa maksud kat atas tu ye?hee~
Apa-apa je la yer. Esok ada 3 paper tapi sempat lagi aku update blog en.
Ala, sekadar nak berkongsi cerita hari ni.
Lawak tol.
Pagi tadi pas mandi, biasala. Esok ada paper, hari ni la kene study.
So, aku pun mencari2 kertas untuk diconteng. Ya Allah, tertinggal kertas kajang. So, aku pun tercari-cari la buku atas meja kat bilik umah aku ni. Then aku terjumpa la buku nota campuran sem lepas.
nota campuran [Computer 1, Nahwu, n Speaking]
Then, bila ada buku, kene la ada pen or pensil dan aku cari di dalam beg laptop aku. Ya Rabbi! Tertinggal pencil case kat hostel. Habislah saya. Takde guna pencil case besar gedabak tapi tak bawak pi exam. Then, mencari lagi di atas meja bilik umah ni. Akhirnya aku amik keputusan untuk menggunakan sahaja hadiah dari abah pada tahun 2001 ini.[Lebih kurang~]haha.

Daripada membazir tak digunakan [Classic gitu!]
Inilah padahnya buat kerja kelam kabut. Memang semalam balik dalam keadaan tergesa-gesa. Sebab riso sampai rumah lewat sangat. Dan akhir sekali, memandangkan esok adalah paper Writing, Reading, and Listening. So, aku memang tak payah susah2 mencari kamus kesayangan aku sebab dah memang baik punya port aku letak. Ini dia!
Dictionary yang selalu aku gunakan selain Oxford.
Wah, nampak gayanya kejap lagi kene pi beli pensil 2B, pemadam, pen 2 batang di sebelah [Carrefour] la jawabnya.

p/s:Buat yang ambil MUET esok, 'Sila jangan lupa doa untuk saya sekali yer. ^-^'.
All da best guys.
~Good Luck Cuppies~
credited [feinazcakes.b.c]
Takleh nak edit la nama pada cupcake tu. Takut dimarahi oleh Kak Lina pulak. Suka-suka je amik kat blog die. Korang anggap je la 4huruf tu untuk MUET yer.hahaha.
~Selamat mencuci mata~
NYUM!NYUM!

3 kata penuh gaya:

Cahayamylife 12 November 2010 4:07 PTG  

Teringin nak makan cuppies tu. huwaa~

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP