Selamat Datang ke ruangan informasi cahayamylife.com! Semoga bermanfaat untuk semua~

29 November 2010

Home » , » Tag & Award dari Cik Mira Yusof

Tag & Award dari Cik Mira Yusof

Ohoh! Nasib baik la bukak fb tadi.Tu pun ada bende penting.Kalau tak, entah bilanya nak bukak fb tu. Okeyh! Tag dan award ni datangnya dari Amira Yusof. Teman sekolah aku. Dari form 1 sampai form 5 sekolah yang sama. Pernah sebelah katil. Penah sepak beliau time tido.Opps!Kantoi di situ.Sebab tension okey.Kesian beliau menjadi mangsa.wahaha~ Banyak sweet moment dengan beliau yang bitter2 tu pun ada gak :(. Takmo ingat dah bende2 tu. Okeyh jom tengok award.



Comel kan baby tu.Eee..geram! Hmm..jap2.Die tulis kat situ blogger yang shomel kan? Ohoh! Aku comel ke Mira? Ngaku gak ko yang kawan ko ni comel kan.hee~ Okeyh2.Jom gi soalan2 seterusnye.

1.Apa pendapat anda tentang blog Diari Comel Saya Dari Mata Hati(blogwalking if u donno)...  :)
[Updated! Salah blog daa.Member wa tertinggal perkataan belakang yang kaler biru tu.Concept baru nih]
Tak tau nak kata apa la pasal terlalu purple even den suka purple.huhu~ Maybe sebab line tengah slow. Loading tak habis. Takleh nak tengok molek2.hee~

2.Tunjukkan gambar desktop anda. (Sila print screen)
Alamak, kantoi la camni.
Abaikan KIS tu. :)
3.Snap gambar anda sekarang, dalam apa jua keadaan.
Nama saya nulala~
Hah, cantikkan gambo den. Pakai DSLR tu. Doktor saya yang tangkap gambar ni.wahaha. [Cubo tiko ni jate ko tino?]

4.Adakah anda pernah kehilangan barang yang disayangi? Apakah ia?
Hurm..hilang2 barang tu normal. Kesayangan tu tidak lagi.hee~

5.Three words tu describe si dia (if u have one)
Erm..sapo nih? Bapak aku pun boleh la en. hee~ Ok2, serius.
1.Sensitif.
2.Jealousy.
3.Penyabar.

6.Three words to describe yourself.
1.Unpredictable.
2.Ceria.
3.Baran.
Haha..ada sape2 tak percaya dengan yang ketiga? wee~

7.Anda selalu masak? Kali terakhir bila ye?
Kalau rasa nak makan, masak la.
Masalahnya dah berapa lama aku tak balik rumah? hahaha~

8.Tag 5 blogger yang comel + sweet.
Wahaha~
Takde lain lagi dah.
Naim [memang comel]
Husna [Tuan tanah Ini Belog Saya]
Ramai lagi blogger2 yang comel tapi tak tau nak letak sape. Yang penting follower sini semuanya comel.kan3?

6 kata penuh gaya:

Matashichi Baisotei 1 Disember 2010 8:46 PTG  

ni sape pandai2 ubah tagged nie... saya punye award tuh.. hak cipte terpelihara... ni nak marah ni.... hehehehehehehehe....

Norhayati Rostam 1 Disember 2010 10:45 PTG  

@Matashichi Baisotei
Haha.
Yeke?
Tang mana yang berubah tu?
Hah, award yang nice.
Cari kat mana baby tu?
Gambar sendiri ke tu?
hee~

Anwar Naim 2 Disember 2010 8:54 PTG  

da buat entrynye akak yang come
http://goo.gl/7pYFp
akak ni la~ =.=
huhu...

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP