Selamat Datang ke ruangan informasi cahayamylife.com! Semoga bermanfaat untuk semua~

16 November 2010

Home » , » Pameran Pengantin 1Malaysia 2010 [PWTC]

Pameran Pengantin 1Malaysia 2010 [PWTC]

Yeah.2010 punye lagi. Aku ingatkan yang kat Shah Alam tu last. Rupanya ada lagi tahun ni punya. Sorry r guys. Aku dah post pasal bulan Januari punya dulu baru perasan yang Bulan November ni punya ada lagi.
Pameran kali ni special sikit aku tengok sebab 1Malaysia. Maybe semua jenis bangsa punya busana ada kot. Maybe la. Aku tak tau. Kalau tak silap aku la, 1 Malaysia Bridal Fair pernah langsungkan program macam ni kat Mid Valley. Maybe ada antara korang yang dah pergi kot. Pameran ini bakal berlangsung pada:

26-28 November 2010
10 pagi - 10 malam
Legar Putra, PWTC.
Masuk PERCUMA.

Program yang dianjurkan oleh Kelab Kebudayaan dan Pelancongan Malaysia & EXtreme Event and Entertainment ini menjanjikan pelbagai aktiviti dan hadiah menarik yang ditawarkan.
Persembahan artis
Pertandingan merekacipta pakaian pengantin 1Malaysia.

So, ada yang berminat bab mereka2 baju ni?
Jika ada sebarang pertanyaan atau tempahan, 
+603-6186 4378 
ataupun yang lebih baik anda selidik dulu,  
sila rujuk www.1mbf.blogspot.com untuk maklumat yang lebih lanjut.

Sekian, harap maklum.
[p/s:Kita jumpa di sana okey!]

2 kata penuh gaya:

Myra Amira 19 November 2010 3:16 PG  

salam...
semangat kau promosi bab kwen..
teruja lak ak.. hahaha

Norhayati Rostam 19 November 2010 9:23 PG  

@Myra Amira
Dah tu je information yang tak habis2 aku terima.
So, aku pun teruja gak nak share kat blog.
wahaha

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP