Selamat Datang ke ruangan informasi cahayamylife.com! Semoga bermanfaat untuk semua~

05 November 2010

Home » » Happy Birthday and Anniversary!

Happy Birthday and Anniversary!


'Allah selamatkan kamu,
Allah selamatkan kamu,
Allah selamatkan kamu semua,
Allah selamatkan kamu.'
Haha.aku teringat lak lagu ni everytime ada birthday someone kat aspuri dulu, mesti kitorang nyanyi lagu ni time Assembly pagi sebelum ke sekolah. Zaman sekolah beb. Memandangkan sekolah dah habis, so, aku tujukan lagu ni buat
Bear @ Nani
1)Nur Inani Idris sempena hari ulangtahun kelahiran beliau yang ke 19tahun pada hari ini. Tak sangka jatuh pada Hari Deepavali yer.hee~


2)Pada tanggal 1 November pula adalah tarikh hari ulangtahun perkahwinan Mak & Abah yang ke 21. hee~ Teguhnya kalian dalam mempertahankan masjid. Actually hadiah untuk mak & abah aku dah tempah dah.Siap delivery sekali. Ada la budget sikit kan. Tapi hadiah tahun ni tak macam tahun-tahun yang sebelum ni yang boleh disimpan tapi kali ni untuk dimakan. Coklat! wee~ Bekasnya je la cantik sangat. Nanti siap ada tulisan atas bekas tu Happy Anniversary.Hadiahnya masih lagi belum sampai di rumah sebab ambil masa seminggu untuk siapkan bekasnya sahaja. Aku yakin mak & abah takkan baca entry ni.wahaha.
Inilah dia hadiah yang aku dah tempah.[Tak pernah2 bagi makanan]

3)Pada tarikh yang sama juga adalah hari ulangtahun kelahiran Ibu saudara aku iaitu Acik Aza a.k.a Ruhaza [gambar aku lupa sorok kat mana]. Pelik lak perkataan ibu saudara tu.Pasal umur dia baru 22.Macam kakak aku dah.Hah,dah ada anak sorang. Masa beliau kawen, aku excited sungguh.Actually still tak sangka yang beliau sudah berumah tangga. Masa beliau mengandung pun aku kata 'ish, tak sangka'. Masa beliau balik dari hospital lepas bersalin pun aku kata 'ish, tak sangka'.wahaha.Aku ngah tunggu sorang lagi mak cik aku yang tua SETAHUN dari aku tu plak kawen.Tapi die kata lambat lagi. Mak aku mengandungkan aku masa nenek aku ngah mengandungkan mak cik aku ke eh? Lupe~ [Macam mana la perasaannya mak mertua dan menantu pregnant sesama?]
mia@umi
4)Pada tarikh 29 Oktober lak besday Umi Ilmia Muhd Yunan.Sama macam Inani, kawan sekolah menengah dan kitorang masih lagi sama2 belajar di tempat yang sama.
Eri~Aku dah crop muka aku yang kat sebelah.wahaha~

5)27 Oktober pula besday Eri a.k.a Zulfikri. My brother la. Berusia 15tahun. Semakin membesar beliau.wahaha~ Tinggi pun dah 180cm. Dah nak sama dengan abang dia dah.

Alorh..ramai lagi la.5 event je la. Apsal la besday dorg dekat2.

p/s:Belum cakap pasal besday mak aku ngan aku lagi. Aku-14 April. Mak-15 April.
That's y every year celebrate.wahaha~

Updated!!
Jangan salahkan aku kenapa gambar dia kecik. Dia yang bagi.
Tambah lagi satu orang.  Emi a.k.a Zulhelmi. Adik aku yang bongsu. Beliau jeles gambar abang beliau yang atas ni ada terpampang kat blog aku. Apa daa..Nasib baiklah adik.Takpe2, lepas ni beliau boleh letak muka beliau banyak2 di dalam blog beliau. Beliau ni juga salah seorang yang cerdik dalam keluarga kami selain adik2 aku yang lain. Cuma beliau agak malas sampai mak aku yang sibuk cari buku macam mak aku yang exam. Pelik aku tengok. Besday beliau juga telah berlalu pada 26 September 2010. Berusia 11 tahun. Aku suka suruh beliau cepat membesar supaya tak payah tunggu sorang2 kat luar bila yang lain masuk dalam hospital sebab nak melawat orang.wahaha~ [Apa punya kakak daa~]

6 kata penuh gaya:

Norhayati Rostam 5 November 2010 11:45 PTG  

@jatt
Tu bukan kek la jatt.Coklat.Nak? Pi beli sendiri.hee~

pinkzlove_91 7 November 2010 10:37 PTG  

weyh!! tem ble lak ko mek gmbr 2???hahaha
btw,thx sgt2...syg ko!!!

Norhayati Rostam 8 November 2010 3:54 PTG  

@pinkzlove_91
Sem ssatu lagi bear. Time kelas arab.
wahaha.
Afwan :D

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP