Selamat Datang ke ruangan informasi cahayamylife.com! Semoga bermanfaat untuk semua~

21 November 2010

Home » » Tag from Achik a.k.a Nurul

Tag from Achik a.k.a Nurul

Tadi aku belek2 kotak komen di posting Giveaway aku, tengok2 ada komen dari Achik a.k.a Nurul. Sangat sayang sama dia tau sama macam aku sayang semua kawan2 sekolah aku yang lain. Di SAMSES, kami memang sangat rapat memandangkan batch kami cuma hanya ada beberapa kerat sahaja. Sangat2 TERIMA KASIH ACHIK.Tag ni menghilangkan tension gak. And kadang-kadang ada tag yang boleh muhasabah diri. Ada sesiapa yang nak buat tag macam tu?hee~ Jom ke soalan-soalan yang perlu dijawab:

Apa benda yang penting dalam hidup korang?
Pakaian

Benda terakhir yang korang beli pakai duit korang sendiri?
My phone

Dimana tempat korang ingin melansungkan perkahwinan dan tema perkahwinan korang nanti?
Aku ingat nak buat kat dewan sebab senang tapi macam jauh lak nak pergi and korang bukan tau sangat selok belok Klang tu kan. Mujur korang dah datang rumah aku bulan 6 hari tu.
Tema? Erm..tak payah bertema-tema kot. Yang penting warna tema kat rumah aku dah pilih.

Adakah korang sedang bercinta sekarang?
Bercinta? Simboliknya soalan tu.haha~ Tak reti aku bab cintan2 ni.

Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
Kekasih? Takde status kekasih. Tunang ada la.wahaha~

Dimana korang selalu jumpa kekasih korang?
Tak pernah la pulak terfikir bab jumpa ni.

Novel / buku / majalah yang terakhir korang beli?
Majalah Pesona Pengantin keluaran Disember 2010 selepas Novel Muhammad Al-Fateh.

Apakah nama penuh korang?
Norhayati binti Rostam.

Antara mak dan ayah, yang mana korang lebih mesra?
Dua-dua sama la.

Namakan orang yang betul-betul nak jumpa dalam hidup korang?
Al-Amin Muhammad ibnu Abdullah.

Adakah korang basuh baju sendiri?
Naam.

Dimanakah tempat betul2 korang nak pergi?
Tanah suci.

Pilih salah satu peluk atau cium?
For what? Untuk ko ke Chik? Dua2.lalala~

5 benda yang korang sangat2 sayang dalam hidup korang?
Benda?Aku tak tau la selain Holy Book.Sebab manusia macam aku ni, benda yang boleh diganti tetap akan berganti.Takde yang kekal.Tapi setakat ni adalah Lappy, Phone, Broadband, Stationeries [sebab aku suka menulis!].

5 lagu yang paling korang suka dan selalu dengar?
Setakat ni Monoloque Kekanda Adinda and lagu Rabbani yang Cari Pasangan tu.hee~

Bila tarikh lahir korang dan kat mana korang sambut tahun lepas?
14 April 1991. Tahun lepas?2009 kan. Kat rumah la pasal still ngah kerja. Malam kot sambut ngan family. Dapat lappy kesayangan lagi tu. Tapi lappy tu aku rasa akan aku turunkan kepada mak aku. Memandangkan tu adalah hasil pendapatan dia.

6 orang blogger yang korang nak tag?

cerita sikit bloger pertama korang tag?
Owh, beliau aku kenal sebab blogger jugak. Macammana boleh sampai ke blog beliau, tidak dapat aku pastikan. Tapi yang penting beliau mesra alam gitu. Baik2 sahaja. Comel pun comel.Ada adik. Mak beliau seorang cikgu. Dia antara kawan maya aku yang rajin bertanya khabar.Takde la lost2 contact.[Yeke?Memandai aku ni.] Beliau muda setahun dan tua setahun dari adik2 aku.Maksudnya form 4 la tahun ni.Beliau bersekolah di SABAR.Setakat ni aku jumpa blogger yang baik2 melainkan politic bloggers, no komen.

Ok.Kepada penerima2 sekalian.Sila ambil ye.Jangan malu2. Kepada yang nak mencuba pun dialukan. Gtau cahaya, nanti cahaya listkan nama.Salam Muhibbah.

4 kata penuh gaya:

Anwar Naim 22 November 2010 4:49 PTG  

haha..btul la tu.x lost contact..kan3..tersengeh bca discpription tu ye...thx btw~

Norhayati Rostam 22 November 2010 11:46 PTG  

@Anwar Naim
Hah..kan3.hee~
Akak baca pun tergelak lagi.wahaha~

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP