Selamat Datang ke ruangan informasi cahayamylife.com! Semoga bermanfaat untuk semua~

10 Mac 2011

Home » » Hadiah-hadiah yang Bakal Diperoleh oleh Anda Semua!

Hadiah-hadiah yang Bakal Diperoleh oleh Anda Semua!

Wah..lihatlah kalian. Contest ini sangat menarik sebenarnya. Walaubagaimanapun, syarat-syarat akan ditambah pada entri 13Mac nanti. Nantikan ya! Sila rujuk entri di sini untuk penyertaan. Sticky entry sudah dua kali ditampal, entri untuk mencari sponsor sudah diletak, entri pencarian panel hakim juga sudah ditampal. Kini tiba masa hadiah-hadiah yang bakal menjadi milik anda.
Sukacita dimaklumkan kepada bakal peserta-peserta semua, anda SEMUA akan mendapat hadiah di atas keikhlasan hati menyertai dan memeriahkan lagi musabaqah ini. Jadi, jangan risau sama sekali. Lagipun tak perlu serius sangat menulis. Kita santai sahaja. hee~
Untuk pengetahuan anda, pemenang akan diambil kira melalui dua cara iaitu:
1.Pemarkahan dari tiga panel hakim.
2.Undian tertinggi dari pembaca-pembaca.[Yang ini usaha anda sendiri untuk mengajak sahabat-sahabat mengundi bersama]

Pemarkahan dari panel hakim saya akan nyatakan apabila syarat terbaru keluar pada 13 Mac nanti.
Manakala, pemilihan melalui undian tertinggi, saya akan publishkan kesemua karya-karya yang telah dihantar di laman ini dan anda hanya klik 'Like' pada entri tersebut. Like terbanyak dan kedua terbanyak dikira sebagai pemenang. Ingat, hanya sekali sahaja untuk satu entri walaupun anda mempunyai dua profile berbeza.

Sebelum itu, di sini saya ingin nyatakan bahawa hadiah adalah tajaan oleh beberapa pihak:
7.dan seorang hamba Allah yang tidak mahu dikenali.

Boleh tahan pening juga menyusun hadiah ni.haha. Alhamdulillah, pertandingan yang insya-Allah mampu memberi kebaikan kepada semua ini telah mendapat tajaan dari pihak-pihak yang bermurah hati. Mengenai tajaan ini, secara tak langsung syarat juga bertambah. Jadi, nantikan 13 Mac ini. Mari kita lihat hadiah pula.

Hadiah-hadiah utama:
Tempat pertama:
Jenis shayla tidak dapat dinyatakan di sini. Gambar ini hanya ilustrasi sahaja.

+

Tempat Kedua:

(boleh pilih tema dan warna sendiri)
+

Tempat Ketiga

(boleh request tulisan)
+

Hadiah melalui undian tertinggi:
Pertama:

Kedua:

Hadiah yang bakal diperoleh oleh SEMUA

1.Diskaun sebanyak 10% apabila anda berbelanja di MyChocs4u.
2.Voucher bernilai RM5 di Busana Impian Muslimah

Jadi, apa tunggu lagi?
Mari beramai-ramai sertai pertandingan ini.
Sama-sama kongsikan apa yang anda ingin luahkan.

9 kata penuh gaya:

m!sZ zAL!nA 18 Mei 2011 4:35 PTG  

salam,
cik penganjur.. cikna nak mintak maaf. sbb xperasan pasal like 2. dah teradvance like la plak. so camner ni? ari2 dah teradvance join awal skrg teradvance like la plak..

Norhayati Rostam 18 Mei 2011 5:12 PTG  

@m!sZ zAL!nA
Haha.
Haahla.
Tak perasan la pulak.
Bila masa promote kat readers cikna tu?
Takpe.saya akan delete nanti.

m!sZ zAL!nA 18 Mei 2011 7:31 PTG  

@Norhayati Rostam thanks yer... silap saya.. siap wat n3 kat blog n fesbuk lg nim dats y dah ada yg like...

m!sZ zAL!nA 7 Julai 2011 8:28 PTG  

admin bile yer keputusan contest ni.. :)

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP