Selamat Datang ke ruangan informasi cahayamylife.com! Semoga bermanfaat untuk semua~

15 April 2011

Home » » Happy Birthday Mom!

Happy Birthday Mom!

Perlu ke aku letak gambar mak aku? Tak kot. Nanti bapak aku marah. Posting dulu ada dah letak gambar mak and bapak aku masa anniversary dorang. Rasanya la. hee~
Hari ni hari ulangtahun kelahiran mak aku yang ke 45tahun. Dan semalam hari ulangtahun kelahiran aku juga. wee~ Tapi tahun ni tak dapat sambut meriah la. Hari ni aku kena ke UIA Nilai semula untuk exam pada esok pagi. Yang terakhir punya. Lepas ni dah tak jumpa dah semua-semua tu. Maybe ada la sekali pergi untuk amik transcript before masuk Gombak. Dah, dah. Aku nak study. [Poyo je] Mesti hari ni mak aku tersenyum je memanjang. Aku plan nak bagi hadiah mak aku berupa tajaan umrah. Cewah. Tapi mana sempat. Aku nak kumpul duet kawen dulu r. Takkan nak kahwin pun guna duet mak lagi. Adeh~ So, plan umrah tu kita tukar ke haji ye mak. Tapi tunda la namanya. Pasal kene pergi sekelamin. hee~ So, tahun ni tak tahu lagi camne. Tunggu~

2 kata penuh gaya:

Sekamar Rindu 16 April 2011 3:39 PTG  

salam...

selamat hari lahir buat ibu awak..yg ke 45,
moga dipanjangkan umur dan dimurahi rezeki oleh Allah swt...amin..

Norhayati Rostam 16 April 2011 8:17 PTG  

@Sekamar Rindu
wslm wbt.
Terima kasih cikgu.
:)

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP