Selamat Datang ke ruangan informasi cahayamylife.com! Semoga bermanfaat untuk semua~

17 April 2011

Home » , » Bloglist Satu Bulan Bersama Dunia Lelaki Maskulin

Bloglist Satu Bulan Bersama Dunia Lelaki Maskulin


Lama betul aku tak join bloglist di blog orang lain.huhu. Jadi, kali ini aku mahu blog ini sertai senarai blog di blog Dunia Lelaki Maskulin. Den terkojut jugak di invite nih. But, okey la. Best gak blog ni. Rasanya bukanlah semua lelaki je yang boleh baca kan. Semua orang boleh sebab aku pun akan hidup dengan lelaki juga. Kan? Kan? Kan? hee~ Gatai no. Takde apa yang boleh ditolak. Banyak info berguna dalam tu. Betul juga kata owner blog tu, Encik Bakri yang info pasal lelaki ni kurang sikit kalau nak cari tu. Tak payah nak jumpa pun, kene cari bebetul.Ye dak?
Tang tag ni, confirm la den tag yang rajin layan den sembang:
Lagi sorang ni den tak tau. Naim sibuk exam. hurm..sapo eh?
Hah, kawan aku yang tercampak kat UiTM Shah Alam,

Orite! Mintak2 sempat la ye. Thanks bro!

0 kata penuh gaya:

Catat Komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP