Selamat Datang ke ruangan informasi cahayamylife.com! Semoga bermanfaat untuk semua~

22 April 2011

Home » » Makluman:Review Contest Nukilan Seorang Teman

Makluman:Review Contest Nukilan Seorang Teman


Contest:Nukilan Seorang Teman
Penyertaan masih dibuka sehingga 14 Jun 2011.Harap maklum.
Alhamdulillah contest masih berlangsung namun timbul sedikit masalah iaitu pada penyertaan. Mungkin silap saya juga kerana tak ingatkan semula peserta yang inform nak buat tapi sampai sekarang takde. Harap sangat lebih ramai yang memeriahkan contest ni. Rugilah hadiah mahal-mahal dan banyak tapi pemenang takde. Betul tak? Sedangkan semua peserta bakal membawa pulang hadiah. Untuk pengetahuan, jumlah keseluruhan hadiah untuk semua adalah bukan RM100, bukan RM200, malah LEBIH dari itu. Jadi, sayanglah jika tak sertai. Semua bakal peroleh hadiah yang disediakan. Boleh rujuk sini.
Setakat ni sudah ada tujuh penyertaan dan masing-masing membawa tema yang berbeza.
Tema yang sudah tercatat adalah Bahasa Arab, Blog Medan Dakwah, Generasi Masa Hadapan, Kemiskinan/Kesusahan, Kisah Saudara Baru/Muallaf, Tokoh-tokoh atau Pahlawan Islam, Ujian dan Dugaan.
Agak pelik juga masih tiada penyertaan mengenai perkahwinan ni. [Mentang-mentang tuan blog asyik cerita pasal pengantin].
Manakala peserta yang menghantar melalui email masih tiada. Mungkin kebanyakannya masih di dalam mood exam. Sebab tu contest ini ditunda sehingga 14 Jun 2011 :)
Jadi, kepada sesiapa yang masih belum sertai, dijemput untuk memeriahkan contest dengan klik di sini.
Selamat berhujung minggu!

2 kata penuh gaya:

m!sZ zAL!nA 22 April 2011 9:13 PTG  

cikna dah buat tp tema bahasa arab. rase2 yati dah view ari2.. xsabar nak tau pemenang

Norhayati Rostam 23 April 2011 9:11 PG  

@m!sZ zAL!nA
Hari-hari yati tengok cikna.
hee~
Tak sabar juga tapi lama lagi nak tunggu tarikh tutup.
Nasib baik judges and sponsors sudi menanti.

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP