Selamat Datang ke ruangan informasi cahayamylife.com! Semoga bermanfaat untuk semua~

14 April 2011

Home » , » Pameran Pengantin 2011 [19th Edition] Selayang Mall

Pameran Pengantin 2011 [19th Edition] Selayang Mall

Okey2. Saya tahu, asyik-asyik pameran pengantin. Ala, tadi dah update dah pameran-pameran yang bakal berlangsung dalam masa terdekat ni. Minggu ni PC Fair kan. Dah plan nak pergi dengan sesiapa? Jangan tak pergi. Kalau dah pergi, jangan lupa update dengan cahaya okey! Cahaya minggu ni kena duduk diam-diam dekat rumah. Dapat doktor prihatin sangat. Aiyyoo. Tapi takpe. Untuk kebaikan juga kan.hee~ So, kepada bride to be and groom to be sekalian, let's see apa tema kita kali ini.



Nampak tak? Edisi kali ni adalah edisi bajet. Inilah julung-julung kalinya diadakan.
Siapa-siapa pun boleh kahwin. 
Dengar-dengarnya ada beberapa butik yang baru and fresh dalam pameran kali ni. Yang penting cahaya tak terlibat kali ni.hee~ 
Bertemakan Green Apple ni mesti ramai yang suka. Macam biasa, pertandingan andaman tetap berjalan.
Rasanya menarik minat juga kan.
So, sesiapa yang berminat untuk menyertai tapak pameran tersebut, sila hubungi crew Urban Vibe di 
012-2333 877

0 kata penuh gaya:

Catat Komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP